18мил.за привилегировани + 5 милиона за обикновени=23 М .лв
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение34 милиона печалба при 70% - е 23.80 милиона ..
плюс 240 милиона акции - трябва да е малко под 10 стинки...
Може и да греша...Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениездравейте, днес наблюдавахме добра търговия тук. Най-накрая нещо да се случи на нашия пазар. И според мен размерът на дивидента не е толкова важен. По-важен е сигнала към акционерите. Дано това раздвижи и останалите позиции, в които също има потенциал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kerezov Разгледай мнениеУважаеми форумци,
Някой от Вас беше препоръчал да се чете. Всички разполагате с необходимите документи. Ако някой от вас си беше направил труда да събере две цифри и да ги раздели на нетната печалба, щеше да получи същата цифра - 70,84901% от годишната печалба е размера на общия дивидент.
Спорна вечер.
плюс 240 милиона акции - трябва да е малко под 10 стинки...
Може и да греша...
Коментар
-
Уважаеми форумци,
Някой от Вас беше препоръчал да се чете. Всички разполагате с необходимите документи. Ако някой от вас си беше направил труда да събере две цифри и да ги раздели на нетната печалба, щеше да получи същата цифра - 70,84901% от годишната печалба е размера на общия дивидент.
Спорна вечер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЕ сега пак излъга, не може да си развалила 0,00%.Аз ги имам от разпродажбите на Артио
.Ти внимаваш , че пак ще изгубиш всико като при ХДПАТ и МОСТ
Не е за теб тази игра, пробвай с шев и кройка или чистене.Нямаш нито нерви, нито кураж
.Ти живееш не с борсата, а с интригите ти от форума
Толкова ум ни наля, как това било шит а го държиш тайно !!?!?))))) Батя поне си го казваше оттогава, каква част има, а ти как като си толкова можещ та не си продал на около 2 лв поне!?!?!? ХАйде по-сериозно и без хейт ако може!!!!
Говори по същество, ако имаш какво, ако не - у лево при кибиците, с надежда и утре да пълните гапаНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПрецаканата, аз не знам за тебе, но тук имам 3000 спекулативни.Само със спам като тебе не става- иска се акъл и смелост,Ти си стискай до посиняване депозита на 0,00%.Така ще станеш милионерка
.Поне викай , че ги биеш, то с празни джобове си
))) Смелия и умния ))) На ванчо матряла...(остай се)
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Econlav Разгледай мнениеДавай слагай на британците в ЕС, да видим как ще го изгубиш този залог.
Другата седмица ще си покаже....
Ако вторник ,сряда има рязко качване на западните маркети ,значи борсите са приели че британците ще останат и ще прекарат всички скъсили до четвъртък...
В момента банките са надолЕ и нещата не са розови.....въпреки качването на ДАХ
Коментар
Коментар