Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениетака е Ташак . що се хабиш на наща борса със замиращи функции . отивай на Хамериканската ,тя тепърва ще цъфффффффтии ти ще живееш по хубаво и по хубаво . обещавам ти
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kerezov Разгледай мнениеУважаеми форумци,
Някой от Вас беше препоръчал да се чете. Всички разполагате с необходимите документи. Ако някой от вас си беше направил труда да събере две цифри и да ги раздели на нетната печалба, щеше да получи същата цифра - 70,84901% от годишната печалба е размера на общия дивидент.
Спорна вечер.
За днешната новина бих използвал прословутия израз "малка стъпка на човека, голям скок за човечеството". Аз лично се извинявам /защото ако човек знае да плюе, трябва да се научи и да забърсва/ за предишни хейтвания и обиди по адрес на групата и се надявам промяната в дивидентната политика да бъде факт и за в бъдеще. 70% ми се струва твърде оптимистично, но едни 30-50% мисля, че ще обърнат имиджа като цяло.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kerezov Разгледай мнениеЕй, ама Ви и не можете да смятате.
18 млн. за привилегировани + 10 млн. за обикновенните( сутринта написах че дивидента се плаща за всички акции. 28 млн. отнесени към 40 млн. чиста печалба са 70%.
Що се отнася до догодина, нека да доживеем до юни 2017 год.
КАКВО СТАВА СЪС ЗАВОДА НА ЗХБГ!??? ТАМ ОЩЕ 10г. ЛИ ДА ЧАКАМЕ ДА СЕ СЕТИ НЯКОЙ ДА ОСВЕТЛИ ИНВЕСТИРАЛИТЕ ЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ!??
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТова дабре, но няма как на ОСА на Химимпорт да се разпределя печалба от други дружества. За това се гледа само неконсолидирания или поне така мисля аз.
:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКрайно време беше.При това безхаберие и функционираща държава крепяща се само на кражби и продажби трудно някой ще се навие да вложи повече пари на БФБ.След КТБ предпочетох да купувам НИ отколкото да заровя пари на борса която е със затихващи функции.Това е пародия на капиталов пазар.и ти ще живееш по хубаво и по хубаво . обещавам ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеНе си само ти
Какво нещо може да се постигне с малко по инакво отношение към миноритарните акционери.
Нека някой сега да излезе и да каже, че Химимпорт не е структуроопределяща компания за БФБ. Една добра новина и цялата борса изглежда вече по друг начин :-))
Хайде спокойна вечер и наздраве !!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1A печалбата според консолидирания отчет обявен в материалите за ОСА е
58,483 млн ?.
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениемного се кефих на днешното движение тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениездравейте, днес наблюдавахме добра търговия тук. Най-накрая нещо да се случи на нашия пазар. И според мен размерът на дивидента не е толкова важен. По-важен е сигнала към акционерите. Дано това раздвижи и останалите позиции, в които също има потенциал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kerezov Разгледай мнениеЩо се отнася до догодина, нека да доживеем до юни 2017 год.
Супер, голямо събитие за цялото БФБ е, че променихте дивидентната политика!Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kerezov Разгледай мнениеУважаеми форумци,
Някой от Вас беше препоръчал да се чете. Всички разполагате с необходимите документи. Ако някой от вас си беше направил труда да събере две цифри и да ги раздели на нетната печалба, щеше да получи същата цифра - 70,84901% от годишната печалба е размера на общия дивидент.
Спорна вечер.
През следващите години същия процент от печалбата ли да очакваме да се разпределя като дивидент?Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар