Утре ГАП
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеУтре какво очаквате, че ще се случи?
МИсля, че ще има блъскане сутринта, а после ще се охладят страстите
Керезов лично ми е писал преди 5 г., че политиката на холдинга не включва даването на дивидент ,за тях е важно да работи ,развива и изкарва пари...
Ако са сменили политиката евала ,но никъде няма нещо в този дух...
да видим материалите...
За мен точката е йезуитски написана и решението на УС е водещото за да има ли или не...В други материали на ОСА е написано по подобен начин...
УС взима решение за разпределение на печалбата...
Колко е тази печалба да направим все пак някаква прогноза дали е това идеята им...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеБлагодаря!
Дано не е игра и има дивидент
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнениеСтава ясно, че цялата печалба ще е за дивиденти, не се казва нищо за разпределяне в резерви.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеУтре какво очаквате, че ще се случи?
МИсля, че ще има блъскане сутринта, а после ще се охладят страстите
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеТова е. Материалите, които надявам се да дадат повече яснота ги чакаме тези дни. За мен ще е история ала "ЧЕЗ", където пишат нещо завоалирано в поканата и накрая решението е отнасяне на печалбата на дружеството към неразпределената.
Дано не е игра и има дивидент
Коментар
-
"9. Разпределяне на печалбата на дружеството за 2015 r. Проект за решение - ОС разпределя дивидент на акuионерите, притежаващи обикновени акции от капитала на «Химимnорт» АД. вкл. получени от приобретатели в резултат на конвертиране на притежавани привилегировани акции в обикновени съгласно предложение за решение на УС на дружеството, съдържащо се в материалите за събранието."
Напълно ясно написано..... взема решение за за разпределяне на дивидент на акционерите......
а не вземане на решение за отнасяне на печалбата във фонд резервен......
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеА някой погледна ли в Търговския регистър предложението за дивидент !?
Или само злобеете !?Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеПусни линк.
"9. Разпределяне на печалбата на дружеството за 2015 r. Проект за решение - ОС разпределя дивидент на акuионерите, притежаващи обикновени акции от капитала на «Химимnорт» АД. вкл. получени от приобретатели в резултат на конвертиране на притежавани привилегировани акции в обикновени съгласно предложение за решение на УС на дружеството, съдържащо се в материалите за събранието."Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГолямото Браво ще е когато го гласуват и дадат, особенно ако стане традиция..:
Супер новина явно ни чака борсово рали
Колега за да го вкара УС нали се сещаш, че е мислено, премислено и претеглено !!
Супер Браво най-после !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГолямото Браво ще е когато го гласуват и дадат, особенно ако стане традиция..:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАко и Хима даде дивидент по обикновените акции, това ще е голяма крачка напред за целия пазар.Винаги съм казвал, че трябва да има натиск към мажоритарите за дивиденти на миноритарите..Това за мен ще е най - положителната новина на БФБ, особено ако стане редовно
.Това е крачката към нормалност на нашия пазар- споделяне на успехите от балансите и отчетите с малките акционери
Браво!
Коментар
Коментар