е много дълго го пиете това кафе де!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКво става бре?? Ракетата няма ли да излита? То сега в крайна сметка това ракета ли е или подводница))) Великият дух ли се обърка или в лулата влезе някакво ментЕ !?!?! )))))(
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеЛичните дрязги вредят и пречат на останалите във форума, поспри се поне заради тях, имай все пак малко уважение ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнениеОпа,ето това е кифте
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеХора, аз купих и аз продадох! Хайде успокойте се, че това кой е купувачът и кой е продавачът взе да става банално вече!
Освен да те приветстваме,- "6C4 Химимпорт АД-София 270 000 1.355 365 850.00 " ...
какво друго ни остава
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеХора, аз купих и аз продадох! Хайде успокойте се, че това кой е купувачът и кой е продавачът взе да става банално вече!
Очакваме да има интерес при отварянето на алтеркото, не знам откъде идва подобен неистов интерес към новопоявили се парашутисти на балонни цени, но факт беше че го имаше при сирма, а друг е въпроса, че след като се накупят играчорчетата и цената като си спихне то и интереса е вече изчезнал ))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКой е активният продавач тук? Днес 370к
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение4.275 стотинки на акция е нетният дивидент. 4.5 стотинки на акция е брутният дивидент.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеКолко е нетния дивидент тука на бройка обикновени акции, че съм получил някакви хиляди левове и не помня първоначалния си кеш...
Коментар
Коментар