Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
И какъв е пътят?
Кажи го ясно, за да няма после оправдания, кой какво е казал!
понеже явно не помниш какво съм писал в началото на месеца за N-ти път ......... специално за теб съм "нарисувал" червена стрелка за да се ориентираш и да не загубиш пътя
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
По спомен преди години ти ме бе питал за цената на Хим тогава имах мисля бяха около 1.50 -1.60 бях ти казал ,че чакам 2,50 та стана малко и се качи .
Та за ЧЕЗ имам и чакам ценано не заради добрата компания а за това .че ще осъдят БГ за 500 мил евро сметни сам цената която чакам
Първо правило за големите инвеститори е прираста ,щом е отрицателен темата е затворена
Борси колкото ти е кеф
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Доколкото следя инвестициите на форумците се сещам че ти имаше само ЧЕЗ тук на нашата борсичка.....може и да се лъжа.Та проследявайки събитията около продажбата на компанията, Jp Morgan дали биха се пробвали с нея.......не мисля ,както и не биха се пробвали с нито една от нашите.Само че причината не е само в компанията сама по себе си а и в "средата" в която тя работи.Не че защитавам Хима,да не останеш с грешно впечатление.Както останалите играчи избрали да си спекулират на наша територия си търсим евентуални позиции, които може да качат някоя и друга стотинка.
Та за ЧЕЗ имам и чакам ценано не заради добрата компания а за това .че ще осъдят БГ за 500 мил евро сметни сам цената която чакам
Първо правило за големите инвеститори е прираста ,щом е отрицателен темата е затворена
Борси колкото ти е кефLast edited by lobos; 21.09.2018, 23:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНякой тук може ли да ми каже една причина голям инвеститор да инвестира тук ?
От сорта на JP MORGAN -може да не знаят новите инвеститори но те преди бяха на БФБ.
Сега ги няма в Бг но пак са в Румъния ?
Що тъка?Last edited by спекуланта; 21.09.2018, 23:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Възможно е и това да се случи,от друга страна този който му викахте "батко"(явно не е малък) и качи цената миналата зима ,сега я брани да не падне под 2.10.Голяма част от големите пакети над 100000 бройки минаха(или поне аз така си въобразявам) и сега останаха дребни спекуланти- продавачи.......да видим кой ще надделее.Прави също впечатление и като цяло над тази цена минаха доста бройки,не е като да няма обем,но в крайна сметка за нас остава да гледаме мача,........а който иска може и да се включи
Тук се виждат 10 кандидат милионера чакащи папироса над 3 лева ,батко може да е качи и ко прави пак нищо най много някой ПФ да го натовари.
Да не мислиш ,че на батко не му е ясно кво стана 2007 ,всичко на цифри и думи е Ок ама нема Кой да им вярва на цифрите и думите .
Виж колко им е капитализацията на Хим и погледни дневният оборот .сега погледни OHL виж им капитализацията сложи 1 милиард кеш и погледни цената като няма доверие пазара си наказва
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Пътя ясно се вижда даже и от Канарските о-ви ,че купувачи нема въпроса е кой ще разтовари първи .Да видим до края на месеца ,ще сме под 2 .05
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
И какъв е пътят?
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
ЛевчеСамо да не стане две за левче
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
пътя е ясен, но, ако може някой да се излъже ....... защо пък не
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
пътя е ясен, но, ако може някой да се излъже ....... защо пък неСамо да не стане две за левче
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениекакво е това надлъгване тук?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнениеЩом толкова те интересува, 20 % продадох, и след това 10 % си върнах на 2.11.
За останалите 10 % ще изчакам.
Смятам на този етап, повече акции на Химимпорт да не купувам !
Много ясно, че живо се интересувам.
Коментар
Коментар