If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По спомен преди години ти ме бе питал за цената на Хим тогава имах мисля бяха около 1.50 -1.60 бях ти казал ,че чакам 2,50 та стана малко и се качи .
Та за ЧЕЗ имам и чакам цена но не заради добрата компания а за това .че ще осъдят БГ за 500 мил евро сметни сам цената която чакам
Първо правило за големите инвеститори е прираста ,щом е отрицателен темата е затворена
Борси колкото ти е кеф
Испанеца, миналата година по тва време пак се беше превъзбудил и пишеше глупости.
Доколкото следя инвестициите на форумците се сещам че ти имаше само ЧЕЗ тук на нашата борсичка.....може и да се лъжа.Та проследявайки събитията около продажбата на компанията, Jp Morgan дали биха се пробвали с нея.......не мисля ,както и не биха се пробвали с нито една от нашите.Само че причината не е само в компанията сама по себе си а и в "средата" в която тя работи.Не че защитавам Хима,да не останеш с грешно впечатление.Както останалите играчи избрали да си спекулират на наша територия си търсим евентуални позиции, които може да качат някоя и друга стотинка.
По спомен преди години ти ме бе питал за цената на Хим тогава имах мисля бяха около 1.50 -1.60 бях ти казал ,че чакам 2,50 та стана малко и се качи .
Та за ЧЕЗ имам и чакам цена но не заради добрата компания а за това .че ще осъдят БГ за 500 мил евро сметни сам цената която чакам
Първо правило за големите инвеститори е прираста ,щом е отрицателен темата е затворена
Борси колкото ти е кеф
Някой тук може ли да ми каже една причина голям инвеститор да инвестира тук ?
От сорта на JP MORGAN -може да не знаят новите инвеститори но те преди бяха на БФБ.
Сега ги няма в Бг но пак са в Румъния ?
Що тъка?
Доколкото следя инвестициите на форумците се сещам че ти имаше само ЧЕЗ тук на нашата борсичка.....може и да се лъжа.Та проследявайки събитията около продажбата на компанията, Jp Morgan дали биха се пробвали с нея.......не мисля ,както и не биха се пробвали с нито една от нашите.Само че причината не е само в компанията сама по себе си а и в "средата" в която тя работи.Не че защитавам Хима,да не останеш с грешно впечатление.Както останалите играчи избрали да си спекулират на наша територия си търсим евентуални позиции, които може да качат някоя и друга стотинка.
Някой тук може ли да ми каже една причина голям инвеститор да инвестира тук ?
От сорта на JP MORGAN -може да не знаят новите инвеститори но те преди бяха на БФБ.
Сега ги няма в Бг но пак са в Румъния ?
Що тъка?
Възможно е и това да се случи,от друга страна този който му викахте "батко"(явно не е малък) и качи цената миналата зима ,сега я брани да не падне под 2.10.Голяма част от големите пакети над 100000 бройки минаха(или поне аз така си въобразявам) и сега останаха дребни спекуланти- продавачи.......да видим кой ще надделее.Прави също впечатление и като цяло над тази цена минаха доста бройки,не е като да няма обем,но в крайна сметка за нас остава да гледаме мача,........а който иска може и да се включи
Този батко няма кво да брани по скоро се надяваше покрай Никито да се излаже някой ама нема
Тук се виждат 10 кандидат милионера чакащи папироса над 3 лева ,батко може да е качи и ко прави пак нищо най много някой ПФ да го натовари.
Да не мислиш ,че на батко не му е ясно кво стана 2007 ,всичко на цифри и думи е Ок ама нема Кой да им вярва на цифрите и думите .
Виж колко им е капитализацията на Хим и погледни дневният оборот .сега погледни OHL виж им капитализацията сложи 1 милиард кеш и погледни цената като няма доверие пазара си наказва
Пътя ясно се вижда даже и от Канарските о-ви ,че купувачи нема въпроса е кой ще разтовари първи .Да видим до края на месеца ,ще сме под 2 .05
Възможно е и това да се случи,от друга страна този който му викахте "батко"(явно не е малък) и качи цената миналата зима ,сега я брани да не падне под 2.10.Голяма част от големите пакети над 100000 бройки минаха(или поне аз така си въобразявам) и сега останаха дребни спекуланти- продавачи.......да видим кой ще надделее.Прави също впечатление и като цяло над тази цена минаха доста бройки,не е като да няма обем,но в крайна сметка за нас остава да гледаме мача,........а който иска може и да се включи
Щом толкова те интересува, 20 % продадох, и след това 10 % си върнах на 2.11.
За останалите 10 % ще изчакам.
Смятам на този етап, повече акции на Химимпорт да не купувам !
Ясно! А така кажи, обясни ги нещата!
Много ясно, че живо се интересувам.
Щом толкова те интересува, 20 % продадох, и след това 10 % си върнах на 2.11.
За останалите 10 % ще изчакам.
Смятам на този етап, повече акции на Химимпорт да не купувам !
Коментар