Първоначално изпратено от DD
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНа мен ми харесва как вече втори ден купувача се хвърля на закриващ да изкупи цялото предлагане което се показва от айсберга на бест аск.. Това ми говори че търсенето е реално а не просто за разкрасяване.
Ще видим следващите дни, но си мисля че скоро ще минем над 2,30 а след това съпротивата може да намалее доста.
При ЦКБ също се появи някакво упорито търсене, над офертите на ловците на дънна, сред които бях и аз, с покупки на 1,68 и 1,66 та малко ни разваля работата
Дано излязат още няколко компании като Градус на пазара да се появят още няколко деривата, като този на Капман и така бавно и полека нашия пазар започва да придобива други измерения.
Както някой беше казал: "и кучия гъз по някое време го огрява слънцето" :-))))))))))))0
Спокойна вечер колеги !
Коментар
-
На мен ми харесва как вече втори ден купувача се хвърля на закриващ да изкупи цялото предлагане което се показва от айсберга на бест аск.. Това ми говори че търсенето е реално а не просто за разкрасяване.
Ще видим следващите дни, но си мисля че скоро ще минем над 2,30 а след това съпротивата може да намалее доста.
При ЦКБ също се появи някакво упорито търсене, над офертите на ловците на дънна, сред които бях и аз, с покупки на 1,68 и 1,66 та малко ни разваля работата
- 2 Харесвания
Коментар
-
Анализ на позицията,вместо полки
Очаквах ИПО на Градос да се презапише и част от неусвоения кеш да се върне/за продалите/и вкара за новите акционери/ тук.Това не стана и следва ,
че малко кеш е останал за тук в този ред на размисъл.Но пък хората с опит и пари разбраха,че ИПО няма да се презапише,т.е след месец цената няма да скочи рязко. И не участваха в него,т.е ще вкарат част от кеша тук. Успехи! И естествено това не е препоръка за.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Стискал си ги до 1,70 и оттогава до сега стискаш други работи.
Но това си е твой проблем, разбира се.Пожелавам ти успех с хима,и по-малко хленчене за благоволението на МАЖО
Ми така де, не сте просяци
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не виждам друг вариант за намаление на ФФ от под 5%.
Дайте жокер колега, може и на ЛСМненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Не виждам друг вариант за намаление на ФФ от под 5%.
Дайте жокер колега, може и на ЛС
Още преди два работни дена фри флота е върнат по старому.Засичал съм и при други дружества подобни метаморфози.
Ако има някакъв проблем вероятно е при ЦД.Last edited by vale1; 19.06.2018, 11:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DD Разгледай мнение
Бъркате колеги за инвест-а! Къде забравихте уведомлението по чл.19, като член на надзорния съвет ??
Сделката не е на Инвест Кепитъл ( нито купува нито продава) "кучето е заровено другаде".
Браво на ПФБК за доброто IPO на Градус !!!!
Дайте жокер колега, може и на ЛС
Коментар
-
Старата лисица Левон не случайно се показва на хоризонта ..........
https://www.bgonair.bg/denqt-on-air/...m_campaign=box
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Напротив,още ги стискам,за щастие не са многочакам си якия дивидент от 2-3%,какво да му мисля за някаква си бъдеща капиталова загуба от 25-30%
Но това си е твой проблем, разбира се.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Мда, излиза че баш мажо го е купил тоя пакет от 852Т. И ако продавача е външен за групата, това би било много силен сигнал, че мажо силно вярва в акцията си и я счита за подценена.. И най-нормалното нещо е да се очаква че като пообере пакетите на лабилягите по тия нива, ще има пак рязко придвижване нагоре
Сделката не е на Инвест Кепитъл ( нито купува нито продава) "кучето е заровено другаде".
Браво на ПФБК за доброто IPO на Градус !!!!
Коментар
-
Напротив,още ги стискам,за щастие не са многочакам си якия дивидент от 2-3%,какво да му мисля за някаква си бъдеща капиталова загуба от 25-30%
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Спокойно, не си само ти. Има и други будали, които продадоха на тая цена.
Но това си е ваш проблем, разбира се.чакам си якия дивидент от 2-3%,какво да му мисля за някаква си бъдеща капиталова загуба от 25-30%
Коментар
-
Всички ще видим колко е подценена 14 дни след ОСЛека полека до към 1,70 и после две години все на това ниво
Но това си е ваш проблем, разбира се.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Мда, излиза че баш мажо го е купил тоя пакет от 852Т. И ако продавача е външен за групата, това би било много силен сигнал, че мажо силно вярва в акцията си и я счита за подценена.. И най-нормалното нещо е да се очаква че като пообере пакетите на лабилягите по тия нива, ще има пак рязко придвижване нагореЛека полека до към 1,70 и после две години все на това ниво
Коментар
Коментар