Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
под 10000 не се броят
Оставете го човека, има си мнение, нека си го каже - реално никой не знае какво и що ще става. Факт е, че има обеми, които са направо огромни като за нашата борса, факт е, че след всяко пропадане се прави сделка за много пари, факт е, че ще им дивидент. Но е факт и че закараха акцията до 2,60 и я оставиха да пада свободно, факт е, че за да има купувач, следва да има и продавач, който не вярва в бъдещето, факт е, че нещата закилиха около 2,20 и тези, дето са купили по върховете (а такива има, дори с обеми), вече са на 15% минус.
Та не са еднозначни нещата - аз имам 2 партиди взети тук - едните ще ги държа до 3+, колкото и време да ми коства това (и съм го заявил нееднократно), другите обаче, ще ги разкарам при нов връх за годината, а ако няма връх, вероятно ще ги продам в края на годината, независимо от цената. Успех на държащите и умнатаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнение
Имам :-(
За хубаво или лошо !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Митьо, ти нямаш акции. От плажа се вижда.
Но това си е твой проблем, разбира се.
За хубаво или лошо !
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнениеМоето мнение е , че ако задържим около 2.10 , то имаме шанс цената поне на този етап да не падне повече. Ако паднем под 2.10, може и по надолу да се върнем ! :-(
Кофти ситуация и нещо почва да ми писва !
Но това си е твой проблем, разбира се.
Коментар
-
Разсъждавам ! Не търся внимание !
- 1 like
Коментар
-
не отговори от къде "измисли" тази цена 2.10 ?
Казвам около 2.10 , защото за мен това е психологическа граница.
Коментар
-
нито има причини, а и нито мисли ...
Коментар
-
Привет,
Защо мислиш, че цената се подпира ?
От 05.02. до днес цената се движи в диапазона от 2,58 до 2,20 !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
И той не зне.Нали трябва да пише нещо за да го забележат.Коментарите му са-ще падне,може и да не падне,а колко ще падне.Абе както казваше импето-страхливото пиле.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Защо трябва да задържаме около 2.10? Текущите цени са 2.20 - 2.25. По каква причина коментираш 2.10, тоест прогноза за спад?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Причина поради която мислиш, че това ще се случи имаш ли ? Както е написал и колегата в предния пост явно е че цената се "подпира". Купува се всичко което излезе на пазара между 2,20 и 2,25лв.
Защо мислиш, че цената се подпира ?
От 05.02. до днес цената се движи в диапазона от 2,58 до 2,20 !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Причина поради която мислиш, че това ще се случи имаш ли ? Както е написал и колегата в предния пост явно е че цената се "подпира". Купува се всичко което излезе на пазара между 2,20 и 2,25лв.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Защо трябва да задържаме около 2.10? Текущите цени са 2.20 - 2.25. По каква причина коментираш 2.10, тоест прогноза за спад?
Коментар
Коментар