Първоначално изпратено от dimitar1978
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнениеМоето мнение е , че ако задържим около 2.10 , то имаме шанс цената поне на този етап да не падне повече. Ако паднем под 2.10, може и по надолу да се върнем ! :-(
Кофти ситуация и нещо почва да ми писва !Last edited by Innocent; 11.06.2018, 15:23.
- 1 like
Коментар
-
До края на месеца по всяка вероятност обема на изтъргувани акции ще бъде по-голям от март месец. Днес цената е вкарана отново между 2,22-2,24лв ... явно се събира нов голям пакет. Въпроса е каква ще бъде цената на акцията след IPO-то на Градус?
месец мин. макс. обем яну.18 1.800 2.440 3 786 845 фев.18 2.420 2.340 2 070 930 мар.18 2.330 2.260 955 799 апр.18 2.250 2.380 786 356 май.18 2.350 2.230 590 440 юни.18 2.250 2.250 933 400 Last edited by Innocent; 11.06.2018, 15:37.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнение
Надявам се покрай дивидента, цената да задържи над 2.00 !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
Учудвам се, че се заяждаш с някого когото не познаваш. Теб не те нападам и продължавам да не го правя. Направих коментар по повод цената, а ти скочи да ми обясняваш колко съм ти "ясен" и как нищо не разбирам. Иронията не е нужна, но явно възпитанието ти е такова и подобно поведение зад анонимния образ е лесно. Вероятно си младо момче, с голямо желание за доказване, лошо няма, но заради такива като теб знаещите хора спряха или много рядко пишат тук. А пък ако си по учтив, човек с моя опит и знание наистина може да те респектира и да ти помогне да научиш нещо. Хайде със здравеНе знам колко ти е опита, но може да се очаже, че имам повече години на БФБ от теб. И такива евтини опити за замаскиране на явен гаф от твоя страна не ти правят чест. А налагане на предимство поради възраст, пол, религия или нещо друго е признак за слабост и е опит за манипулация. Не го прави, защото се излагаш.
Благодаря за предложението да уча нещо от теб, но няма да се възползвам! Не смятам, че човек с качества като твоите, показани тук може да учи и респектира когото и да било.Last edited by HiperioN; 08.06.2018, 18:43.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
именно за това е форум и именно за това и ти се включваш по повод и без повод... защото е форум
а кой какво и къде познал няма значение(както ти харесваш да се изразяваш)
пс: аз продължавам да вярвам, че цената на акция тук през следващите месеци лятна дрямка, като нищо може да си слезне и до 1.89-1.85. когато се насочи натам, може пак да се опиташ да се позаяждаш, но нада ли е необходимо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Вярно е, че всеки може да говори каквото си иска, но по-важното е, че продължаваш да не си познал, останалото няма значене...
а кой какво и къде познал няма значение(както ти харесваш да се изразяваш)
пс: аз продължавам да вярвам, че цената на акция тук през следващите месеци лятна дрямка, като нищо може да си слезне и до 1.89-1.85. когато се насочи натам, може пак да се опиташ да се позаяждаш, но нада ли е необходимоLast edited by Ferry; 08.06.2018, 18:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнение
Явно не си чел нищо, защото в учебниците не се описва кога да купуваш и продаваш. Това е лична преценка на всеки участник на борсата.
И още нещо аз колкото и да чета все има какво да науча, но ти щом си достигнал висша форма на познания с прочетеното някога...ПОЗДРАВЛЕНИЯ. Наистина ме респектира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеEхааааа...
вече имаме повод за размисъл..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
Аз когато е трябвало съм чел. но благодаря за съвета.Точно с четене на буквари се купува по върховете и се стиска годииииииииииини,
И още нещо аз колкото и да чета, все има какво да науча, но ти щом си достигнал висша форма на познания с прочетеното някога...ПОЗДРАВЛЕНИЯ. Наистина ме респектира.
Last edited by HiperioN; 08.06.2018, 17:55.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнение
Ясен си ми само с това изказване
Приочети поне един учебник и тогава коментирай. Цената се определя точно от резултатите на копмпаниятаLast edited by Iblis; 08.06.2018, 17:52.
- 1 like
Коментар
Коментар