Аз пък мисля че заложилите на ХИМ ще спечелят в повече от тези дето се точат на Градус
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kerezov Разгледай мнениеКъм Dimitar1978 и 4i4o,
колега, ако сметнеш изплатения миналата година дивидент по обикновенните акции в % от печалбата за 2016 год. и предстоящия дивидент, в процентот печалбата за 2017 год. ще установиш, че ... процента е един и същ. Как ще формулираме размера, няма никакво значение.
4i4o,
нямам спомен да сме дали ЗХБГ под наем. Под наем е завода в Провадия. И за преработка в алкохол говорим за биоетанол. Биодизелът не е алкохол.
2. И аз това писах, като отговор към колегата...От всяко ла.но, биогориво не става...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kerezov Разгледай мнениеКъм Dimitar1978 и 4i4o,
колега, ако сметнеш изплатения миналата година дивидент по обикновенните акции в % от печалбата за 2016 год. и предстоящия дивидент, в процентот печалбата за 2017 год. ще установиш, че ... процента е един и същ. Как ще формулираме размера, няма никакво значение.
4i4o,
нямам спомен да сме дали ЗХБГ под наем. Под наем е завода в Провадия. И за преработка в алкохол говорим за биоетанол. Биодизелът не е алкохол.
Коментар
-
Към Dimitar1978 и 4i4o,
4i4o,
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
Биодобавката в дизела е 6% от години. Новия курс на ЕС е за постепенно заместване на маслото от хранителни продукти с биодобавка от отпадъци - слама, джибри, тор.Потърпевши ще са земеделци, отглеждащи рапица, но това след години.
В слама, тор и вода само тикви растат....
За биогорива трябва малко повече - по химичен или микробиологичен метод тези съставки да се превърнат в алкохол...
Шъ стане, но някога....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
2. Мистър Керезов, защо аджеба дадохте под наем ЗХБГ, точно преди да се приеме изискването за добавяне на биодизел в горивата..?
Бяха споменавали за 4-5 %, а го приеха за 6 %....(Направо подарихте бизнес на приятелите , пардон наемателите....)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kerezov Разгледай мнениеУважаеми колеги,
Обикновено при Вас става " подай пръст, за да ти отхапят ръката от рамото". Искам правилно да ме разберете - не ми е възможно да стоя постоянно във форума. Понякога правите изчисления, които имат смисъл единствено за вас, а сега не си правите труда да пресметнете сумата на изплатения и предстоящия дивидент към резултата от 2016 и 2017 години. Що се отнася до прогнозите - веднъж съм правил прогноза - при листването на борсата и бях обвинен в неточност на прогнозата, спрямо окончателния резултат - на индивидуално ниво, разликата беше 0,18%, а на консолидирана база - 0,11% и от тогава се въздържам от прогнози
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДали на борсата или в живота, лъжата не води до никъде....
Grooos, има запитване-оферта за електронно провеждане на събранията, но ако ти я виждаш като Императив - съгласих се с теб, сега!Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Аз с мойто малко акъл за толкова години стигнах до прозрението,че борсата е място където да се лъжем един друг а не да ставаме
приятели или гаджета.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Но има поздрави, а на позитив трябва да се отговори, поне от кортуазия...
приятели или гаджета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Как да ти отговори, въпрос няма?
Но има поздрави, а на позитив трябва да се отговори, поне от кортуазия...
Коментар
-
1. Г-н Керезов, не е ли малко съмнително това увеличение на печалбата за първо тримесечие със 72 %...? ( карайте го по-еваш, еваш...)
2. Мистър Керезов, защо аджеба дадохте под наем ЗХБГ, точно преди да се приеме изискването за добавяне на биодизел в горивата..?
Бяха споменавали за 4-5 %, а го приеха за 6 %....(Направо подарихте бизнес на приятелите , пардон наемателите....)
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
Здравейте, г-н Керезов,
първо да уточним - намеренията ми са добри и не включват повече от здрависване на мъжка ръка! Моят въпрос щеше да бъде за бозата, но като гледам всеки от колегите ме е изпреварил по свой начин - да обобщя: в краен случай, ще кандисат и на още акции. Да си задам въпроса, че тук темпото расте като цена: Защо да пълним душни зали, като тук така приятно си общуваме? Каним тези, които искат да ни чуят на ОС, да заповядат тук, нека се чувстват у дома сиПоздрави !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kerezov Разгледай мнениеДавай г-н Онаклиев - питай
първо да уточним - намеренията ми са добри и не включват повече от здрависване на мъжка ръка! Моят въпрос щеше да бъде за бозата, но като гледам всеки от колегите ме е изпреварил по свой начин - да обобщя: в краен случай, ще кандисат и на още акции. Да си задам въпроса, че тук темпото расте като цена: Защо да пълним душни зали, като тук така приятно си общуваме? Каним тези, които искат да ни чуят на ОС, да заповядат тук, нека се чувстват у дома сиПоздрави !
Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
Коментар