If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Между другото бях на събранието на ЦКБ и питах за дивидент. Отговора беше, че е имало такова обсъждане и такова предложение, но се е взело решение да не дават тази година. Банката се движела много добре до момента и всички били доволни. Не се очаква огромен ръст на печалбата, защото миналата година е имало много фактори накуп, които са повлияли и сега просто е нереалистично да се очаква подобно нещо.
С две думи:Толкова са големи,че не им пука за дребните и могат сами да си определят цената/в противовес с прогнозите на строл/ .И търсят стратегически партньор/но не на всяка цена/.Така,че очаквам ръст за пред бъдещият партньор да покажат мускули........очаква се ръст на печалбата постоянен и плавен,оттам и дивидента на горе.Така,че разните тук разбирачи не пеем в хора /включително и аз разбира се/
Кото си толкова навътре в нещата,- вземи обясни -сравни разпределяните печалби преди две години (по задължение) и днешните такива "целувки" от печелившите!
Между другото бях на събранието на ЦКБ и питах за дивидент. Отговора беше, че е имало такова обсъждане и такова предложение, но се е взело решение да не дават тази година. Банката се движела много добре до момента и всички били доволни. Не се очаква огромен ръст на печалбата, защото миналата година е имало много фактори накуп, които са повлияли и сега просто е нереалистично да се очаква подобно нещо.
Явно истината,че на МАЖО не му пука за теб и за такива като теб те вдъхновява многоВсичко което си написал, звучи толкова отчаяно,глупаво и нелепо,че чак не искам да го коментирам.
Керезов не говореше ли за стратегически инвеститор при Зърнените във форума. Имам такъв спомен ...
Коментар