Групата "Химимпорт" купува пето лизингово дружество
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
ок, благодаря ти
Гледай мача;- това ми е другият фаворит- жялко че отива срещу първият ми ФАВООООООррр!-пор фавор да го ева са тия битни патеки!????
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Не, - Щипахме се с Груйча по мегдана, а му бях обещал да му отвърна преди месеци, ама туй си е наша закачка. Пък тука тръгна едно овкусяване, едни гарнитури и тъй разчесахти ми пъпката и аз се посолих- да ми мине!!!
П.П. И аз съм забелязъл, че "Груйча" обича да се щипеПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Добре де, задавам затворен въпрос с молба да отговориш с "да" или "не" - притежаваш ли акции към днешна дата от Химимпорт? Би ли отговорил?
Не, - Щипахме се с Груйча по мегдана, а му бях обещал да му отвърна преди месеци, ама туй си е наша закачка. Пък тука тръгна едно овкусяване, едни гарнитури и тъй разчесахти ми пъпката и аз се посолих- да ми мине!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеКазвал съм го- И показвал, но нямам нужда от последователи. Винаги "съм казвал,- за да сеща снахата" !
Или "плевнята- вратата - сам си намери!!!Last edited by 15%; 02.07.2018, 21:52.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Не, решения не предлагам! Нося си дърветата (на кръс на хикс, на "ж"ътва) сам!Last edited by 15%; 02.07.2018, 21:47.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Инта, чувал съм, че си сериозен играч с успехи, но ми е много трудно да те разбера, колкото и пъти да чета постовете ти. Би ли казал простичко - имаш ли акции тук и какво очакваш да се случи?
Не, решения не предлагам! Нося си дърветата (на кръс на хикс, на "ж"ътва) сам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеХайде , - мексиканска вълна ..... иначе ..."дим да Ви няма"!Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Маля му , и това ли не четете;-
-"Химимпорт АД-София представи уведомление за паричен дивидент.
Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 29-06-2018 г. в София - 1000. На ОСА е гласуван дивидент за 2017 г. в общ размер на 15097714 Размер на дивидента за една акция бруто - 0.063 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.05985 (само за акционери физчески лица) лв.
пП. € и сметнете какво Ви бе дадено преди ....и сега!!!
пп. Пак .... и какво Ви подхвърлят сега !!!ф - ... за кота
Коментар
-
Има нов бюлетин, който твърди че е "практика прозрачното разкриване на инфо от дружеството". МатИриалите били качени на сайта им и дивидента сме щели да получим в срок от 3 месеца. Вярвам че за тях закона не важи, така че може...
http://www.chimimport.bg/bg/buletin
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Щом казвашПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеТа колко е гласувания нетен дивидент и кога да го очаквам......
Маля му , и това ли не четете;-
-"Химимпорт АД-София представи уведомление за паричен дивидент.
Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 29-06-2018 г. в София - 1000. На ОСА е гласуван дивидент за 2017 г. в общ размер на 15097714 Размер на дивидента за една акция бруто - 0.063 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.05985 (само за акционери физчески лица) лв.
пП. € и сметнете какво Ви бе дадено преди ....и сега!!!
пп. Пак .... и какво Ви подхвърлят сега !!!ф - ... за котаLast edited by inta53; 02.07.2018, 21:35.
Коментар
Коментар