Първоначално изпратено от strol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
The strongest stand last.
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Еий злобно човече си.Кажи на кой мажо му пука за теб?Важното не аз да съм добре,а Вуте да е зле.
Идеята ми бе,че никой от дребните не влияе на цената.И това не е лошо.А мажо иска да го излъска и сподели скъпо със стратегически партньор.При очакван ръст на печалбата и повишен пропорционално дивидент и предното ми писание за партньор,очаквам скоро 3лв.(имиджа),без моя помощ,на мен 12 години тук ми стигат " Времето е наше и ние сме във времето "Свят голям, борси и компании колкото щеш.Не съм злобар,пожелавам успех и късмет на всички тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
При очакван ръст на печалбата и повишен пропорционално дивидент и предното ми писание за партньор......Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Явно истината,че на МАЖО не му пука за теб и за такива като теб те вдъхновява многоВсичко което си написал, звучи толкова отчаяно,глупаво и нелепо,че чак не искам да го коментирам.
Идеята ми бе,че никой от дребните не влияе на цената.И това не е лошо.А мажо иска да го излъска и сподели скъпо със стратегически партньор.При очакван ръст на печалбата и повишен пропорционално дивидент и предното ми писание за партньор,очаквам скоро 3лв.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Добре де, и като ви дадат една прогноза на вятъра, дето после я ревизират 50 пъти, по-хубаво ли ще се почувствате? Не го разбирам това желание за прогнози, от които няма никакъв смисъл, защото не носят нищо, освен пожелателна идея - както каза един прокурсит в едно лизингово дружество с претенции - очакваме да даваме 15-20 милки годишно, ама че от 15 до 20 милки разликата е 33% - кво ти пука, мила моя майно льо, нали имаш прогноза, пък ако не стане, ще се оправдааем с международното положение и толкова...
Ускоряването на растежа на българската икономика все още не е приключило. Въпреки лекото понижение на очаквания годишен ръст на БВП до 4%, през 2018 г. икономиката на България е на път да отчете най-високия темп на растеж от световната финансова криза насам.Това прогнозира икономическият екип на УниКредит Булбанк в последния си тримесечен анализ за икономиката на ЦИЕ.
https://www.investor.bg/biudjet-i-fi...ika-si-263998/
п.п Както написах и в предния ми пост: Очаквам много по-добър отчет и ръст минимум до нивата от януари месец. Защо не и по-високLast edited by Innocent; 03.07.2018, 14:38.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Браво, много добра новина ... въпреки, че на сайта им в раздел новини последната информация е от 15 ноември 2017г. Има напредък: нов сайт, повече инфо, седмичен и месечен бюлетин, но все още са далеч от групата на Стара Планина и Софарма, липса на прогнози и резултати по месеци. Надявам се след по-малко от месец да компенсират с много по-добър отчет и ръст минимум до нивата от януари месец. Защо не и по-висок
http://www.chimimport.bg/bg/noviniNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеГрупата "Химимпорт" купува пето лизингово дружество
http://www.chimimport.bg/bg/noviniLast edited by Innocent; 03.07.2018, 10:54.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
ок, благодаря ти
Гледай мача;- това ми е другият фаворит- жялко че отива срещу първият ми ФАВООООООррр!-пор фавор да го ева са тия битни патеки!????
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Не, - Щипахме се с Груйча по мегдана, а му бях обещал да му отвърна преди месеци, ама туй си е наша закачка. Пък тука тръгна едно овкусяване, едни гарнитури и тъй разчесахти ми пъпката и аз се посолих- да ми мине!!!
П.П. И аз съм забелязъл, че "Груйча" обича да се щипеПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Добре де, задавам затворен въпрос с молба да отговориш с "да" или "не" - притежаваш ли акции към днешна дата от Химимпорт? Би ли отговорил?
Не, - Щипахме се с Груйча по мегдана, а му бях обещал да му отвърна преди месеци, ама туй си е наша закачка. Пък тука тръгна едно овкусяване, едни гарнитури и тъй разчесахти ми пъпката и аз се посолих- да ми мине!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеКазвал съм го- И показвал, но нямам нужда от последователи. Винаги "съм казвал,- за да сеща снахата" !
Или "плевнята- вратата - сам си намери!!!Last edited by 15%; 02.07.2018, 20:52.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Не, решения не предлагам! Нося си дърветата (на кръс на хикс, на "ж"ътва) сам!Last edited by 15%; 02.07.2018, 20:47.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Инта, чувал съм, че си сериозен играч с успехи, но ми е много трудно да те разбера, колкото и пъти да чета постовете ти. Би ли казал простичко - имаш ли акции тук и какво очакваш да се случи?
Не, решения не предлагам! Нося си дърветата (на кръс на хикс, на "ж"ътва) сам!
Коментар
Коментар