If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С две думи:Толкова са големи,че не им пука за дребните и могат сами да си определят цената/в противовес с прогнозите на строл/ .И търсят стратегически партньор/но не на всяка цена/.Така,че очаквам ръст за пред бъдещият партньор да покажат мускули........очаква се ръст на печалбата постоянен и плавен,оттам и дивидента на горе.Така,че разните тук разбирачи не пеем в хора /включително и аз разбира се/
Явно истината,че на МАЖО не му пука за теб и за такива като теб те вдъхновява многоВсичко което си написал, звучи толкова отчаяно,глупаво и нелепо,че чак не искам да го коментирам.
Излиза, че се търси голям международен партньор с добра репутаия. То в България няма кой да им бъде стратегически партньор, защото просто са прекалено големи. Тука може и да бъркам... и да излезе някоя голяма фирма... за инвеститор и партньор.
Ако това стане ще видим нова ракета на БФБ и цена много по - висока от сегашната.
.....очаква се ръст на печалбата постоянен и плавен,оттам и дивидента на горе.Така,че разните тук разбирачи не пеем в хора /включително и аз разбира се/
Това на събранието ли се каза или е твоя прогноза? Между другото съвсем отчая хората с чертирчките на БФБ-то с този пост.
С две думи:Толкова са големи,че не им пука за дребните и могат сами да си определят цената/в противовес с прогнозите на строл/ .И търсят стратегически партньор/но не на всяка цена/.Така,че очаквам ръст за пред бъдещият партньор да покажат мускули........очаква се ръст на печалбата постоянен и плавен,оттам и дивидента на горе.Така,че разните тук разбирачи не пеем в хора /включително и аз разбира се/
Този стратегическият,който ще вложи милиони евро ще гледа да влезе на възможно най-ниска цена а не над 3 лв или бъркам.
загадъчен коментар...сега ще ме карраш да търся присъствал приятел - което ми напомня, излезе ли протокола?
Глей ся, верно, че си възрастен човек, съответно забравяш и се вдетеняваш, но все пак трябва да си разбрал, че не съм чак толкова тъп и съм поне една идея над средното ниво, дори и тук Такива задачки, като разделянето на дивидента (даже чистия, че нали да е по-точно) на любовното послание и тимипорта, са толкова значими, че ми напомняш онзи виц:
Млада учителка по математика влиза със закъснение в час, сяда тежко зад катедрата, поглежда учениците с премрежен поглед и пита:
- Аааа, деца, ... какъв час имате?
- По математика, госпожице.
- Офф, да ... Добре тогава, пишете си условието на задачата: Две привлекателни, млади дами изпили по две чаши хубав френски коняк. Пита се в задачата: За чий хикс им е трябвало да си отворят и бутилка вино....
та така - да не се подценяваме все пак, а и по възможност да даваме по малко принадена стойност на форума, ако може А за пиенето си имаме тема и там сме все високоинтелигентни
Има едно неписано правило ,която и да е хартишка ако след рязък скок задържи по-вече от месец на едно ниво най-добре да я разкараш
иначе се превръщаш в дългосрочен будала.
Млада учителка по математика влиза със закъснение в час,....
Пита се в задачата: За чий хикс им е трябвало да си отворят и бутилка вино....
та така - да не се подценяваме все пак,
Глеам, ама нийде в условието не е казано бутилката каква е! Допустимо вероятно е ШАМПАНСКО (по женско е).
-Ха вземи пробвай да я решиш ти тая задача без да отвориш бутилката!
-Как пък ти дойде на ум ,- аз да подценя някой от този фронт? -смех породи у мен, но ти се радвам и то не само веч на задницата!
Пич си и ти думам право!
Нищо, освен че се будя сутрин в съседната спалня, а по някога и ме изритват пак от там!
Ако ми решиш задачката,- обещавам на 20,07, и друга да ти дам, ако пък и с нея се такоата...- ша затвърдим връзката!!!
ОБЕЩАНО!
Глей ся, верно, че си възрастен човек, съответно забравяш и се вдетеняваш, но все пак трябва да си разбрал, че не съм чак толкова тъп и съм поне една идея над средното ниво, дори и тук Такива задачки, като разделянето на дивидента (даже чистия, че нали да е по-точно) на любовното послание и тимипорта, са толкова значими, че ми напомняш онзи виц:
Млада учителка по математика влиза със закъснение в час, сяда тежко зад катедрата, поглежда учениците с премрежен поглед и пита:
- Аааа, деца, ... какъв час имате?
- По математика, госпожице.
- Офф, да ... Добре тогава, пишете си условието на задачата: Две привлекателни, млади дами изпили по две чаши хубав френски коняк. Пита се в задачата: За чий хикс им е трябвало да си отворят и бутилка вино....
та така - да не се подценяваме все пак, а и по възможност да даваме по малко принадена стойност на форума, ако може А за пиенето си имаме тема и там сме все високоинтелигентни
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Ти защо мислиш ,че 5 месеца стои на едно и също място и на кого бяха ония 800 000бр в една сделка?
Една щичка пролет не прави,трябва да са много за да стане по твойта.
Чисто и просто ,на батко игричката не се получи,на БФБ таксиметрови шофьори вече почти няма,ФФ намалявалголям смях,така,че цена 1.70 е логична.
Коментар