If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако погледнеш графиката ще видиш какво имам предвид. Рекордна печалба!?!? Е, И. В момента резултатите от отчетите не движат цената, те кога ли са ги и движели, де
Ясен си ми само с това изказване
Приочети поне един учебник и тогава коментирай. Цената се определя точно от резултатите на копмпанията
Всеки може да пише каквото си иска. За съжаление рядко се виждат обосновани коментари.
Хима има РЕКОРДНА печалба и като процент и като размер. Ако има някакво продаване , то това е временно. Има някакви опити за набиране на пари от една компания и вероятно това е причината.
Цената скоро ще тръгне нагоре.
Ако погледнеш графиката ще видиш какво имам предвид. Рекордна печалба!?!? Е, И. В момента резултатите от отчетите не движат цените, те кога ли са ги и движели, де
Нали има събрание, ми питайте колко би струвала сега акцията ако сега правеха IPO Хима. Ще останете шокирани от цената, биха казали - ще е в пъти по - висока от сегашната на борсата. Не знам дали виждате инфлацията в икономиката , но и тя е факт. И съвсем скоро, компанията може да се окаже с най - вискоката си годишна печалба.
Хима се доказа като стабилна компания и имиджа и непрекъснато расте. Подценена определено, раздава дивидент, чупи рекорди за печалба... Колко може да даде компания, която сега стартира на БФБ със минимален дискаунт и без доказана лоялност към акционерите. Не вярвам цената да порасте повече от Хима
2,2 падне ли, 2-1,90 излиза на хоризонта или по точно по пътя на долу
Всеки може да пише каквото си иска. За съжаление рядко се виждат обосновани коментари.
Хима има РЕКОРДНА печалба и като процент и като размер. Ако има някакво продаване , то това е временно. Има някакви опити за набиране на пари от една компания и вероятно това е причината.
Цената скоро ще тръгне нагоре.
Аз пък мисля че заложилите на ХИМ ще спечелят в повече от тези дето се точат на Градус
Тази теза не е за пренебрегване. След IPO-то, когато вече няма да има нужда от кеш и продавачите намалеят, не се знае дали Градуса или традиционните коне ще дръпнат повече?
Тук ситуациятя е нищо, но от сърце, ама то на цялата борса е така и всички чакат апокалипсиса, т.е. продават. дали са били прави - идея нямам! Но тези, които продадоха на 2,50 се оказаха по-умни от мен. Засега
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар