батко!!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
И какво предлагаш да правим ? Да купуваме по 10 книги от компания ???
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнениеМале мале !
Върнах си продадените акции на текущите нива 1,84-1,92 !
Дано съм направил добра сделка !
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Като няма случайни неща, защо разчиташ на случайността? Преди време ти писах, че многото поръчки купува могат да се стопят за минути,но си помисли, че си фантазирам. Дано си си взел поука. Нямам препоръки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Като няма случайни неща, защо разчиташ на случайността? Преди време ти писах, че многото поръчки купува могат да се стопят за минути,но си помисли, че си фантазирам. Дано си си взел поука. Нямам препоръки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Утре ще се разбере,няма случайни неща в този. Живот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tatoo Разгледай мнение
Ако аз бях силния, а ти искаше да продаваш на зор бих те изкрънкал колкото мога. Едва ли случайно бяха сложени точно толкова ордери в дясно колкото и минаха. Сега защо няма 300 000. Според мен продавача е искал да минат на по-високо (нормално) но явно не са се разбрали, силния слага цената на масата другия мисли месец и нещо, и това е. Аз та ги виждам, пък дали е така, само те си знаят. Но според мен това не беше случайно изсипване.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Дребните ще купуват по-високата тарифа.Няма логика големият да купува до 1.9 и после същото да ви
го продава на 1.5.Големите са големи,защото са умни и знаят какво правят
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
....вече цената е към 1,50-1,70.....за покупки.....
Коментар
-
А не ти ли е минало през ума ,че когато са се договарили е било едно време а сега е друго време.....вече 1,95 е удобна за продавача, но удобна ли е за купУвача.....вече цената е към 1,50-1,70.....за покупки.....
го продава на 1.5.Last edited by Grosss; 20.11.2018, 12:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеЯвно силния знае колко е средната на слабия и му е пуснал все пак малко гювеч
А не ти ли е минало през ума ,че когато са се договарили е било едно време а сега е друго време.....вече 1,95 е удобна за продавача, но удобна ли е за купУвача.....вече цената е към 1,50-1,70.....за покупки.....
Коментар
-
И защо трябва да го е направил по този начин.....
- 1 like
Коментар
Коментар