Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеВсе си мисля, че "батко ви" днес беше изненадан във второто пулувреме от "трета глуха" с гаден падащ лист,... - та се видя и реакцията му! В петък ще се види кой го разсърди
Освен него други с кеш няма много ,няма пред Кой да се напъва ,виж продавачи има
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеНавсякъде трупове на инфарктни заювци.......... те ви класика на мечи капан
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Няма значение дали съм продал или съм в акции. Ти не си нервен ама се опитваш да нервираш другите..
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеНавсякъде трупове на инфарктни заювци.......... те ви класика на мечи капан
Коментар
-
Няма значение дали съм продал или съм в акции. Ти не си нервен ама се опитваш да нервираш другите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Много си нервен!
Продал си, а си нервен.
Аз не съм продал и не съм нервен.
Коментар
-
Стига си писал глупости! Виж графиката на SOFIX и сам ще си отговориш. Разбора се, че който е продал преди време е спечелил.
Продал си, а си нервен.
Аз не съм продал и не съм нервен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеКеширалите, как е положението. Апокалипсисът настъпва ли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеКеширалите, как е положението. Апокалипсисът настъпва ли.Last edited by Агресивен бик; 20.11.2018, 19:58.
Коментар
Коментар