Д. Печалба преди облагане с данъци 40 423 29 298 +38%
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
като не знае това 2,65 кога ще дойде как да купи днес след като 2,65 ще настъпи след 4 години
а 2,65 ще бъде за да се пробие сегашната съпротива на 2,60 и да се потвърди тренда
играе на сигурно
Аз си чакам ралито декември.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Че сега е на 2 кинта ,що трябва да чакаш да стане 2.65
Странни навици имат инвеститорите на БФБ
а 2,65 ще бъде за да се пробие сегашната съпротива на 2,60 и да се потвърди тренда
играе на сигурноfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Може да си купи и на 4,50 лв. на по-късен етап.
Аз лично ще допълвам като мине 2,65 лв.
Странни навици имат инвеститорите на БФБ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
аз си върнах 30% от първоначалната позиция на 2,15..........засега яма дървото........смятам да си възстановя пакета по пързалката надолу....лекинко полекинко без да бързам.......когато ми каже кристалната топкаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Може да си купи и на 4,50 лв. на по-късен етап.
Аз лично ще допълвам като мине 2,65 лв.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
не съжалявай!!! самият факт, че излизаш и споделяш оттиграването по позицията означава, че си преглътнал загубата --- дано не е голяма спрямо портфейла ти
доста играчи понакупиха в диапазона 2,40-2,60 ............. някои продадоха, а други стискат за да продадат на дъното след година...
такъв е живота
други смелчаци има ли които да признаят кога са купили ХИМ-а?
Коментар
-
нямах на предвид да са малко бройките с които си играл по позицията ............ имах на предвид да имат малка тежест в портфейла ти...
към днешна дата може и да съжаляваш, но на един по-късен етап като си купиш 3465 бройки на 1,50 ще видиш, че си бил прав........... още повече след това като продадеш на тройката ще има и гарнитура (както казва друг играч по позицията)
Аз лично ще допълвам като мине 2,65 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
Точно 3465 бройки на 26ти. Майната му. Ще гледам другия път да съм от другата страна, ама тоя път Черния Петър в мен остана.
към днешна дата може и да съжаляваш, но на един по-късен етап като си купиш 3465 бройки на 1,50 ще видиш, че си бил прав........... още повече след това като продадеш на тройката ще има и гарнитура (както казва друг играч по позицията)
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
не съжалявай!!! самият факт, че излизаш и споделяш оттиграването по позицията означава, че си преглътнал загубата --- дано не е голяма спрямо портфейла ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Алигатора май ви дебне, щом има толкова продали до 2лв над 3 лв ще има кой да купува.Last edited by RUBLA; 30.10.2018, 14:24.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
Купувам го непрекъснато.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
доста играчи понакупиха в диапазона 2,40-2,60 ............. някои продадоха, а други стискат за да продадат на дъното след година...
такъв е живота
- 1 like
Коментар
-
такъв е живота
- 1 like
Коментар
Коментар