If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Потъник пак напълни трюмовете с вода и бавно се е насочил към дъното.Колко много хорица ще занули отново проклетата артия.Ама като не слушат какво им казва стария индианец ще страдат.
И какво предлагаш да правим ? Да купуваме по 10 книги от компания ???
Има хора които не искат да имат кеш, други пък имат акции за малко и повечето време са на кеш, други държат до дупка. Верен отговор няма според мен и всеки си отиграва позицията както намери за правилно. Затова винаги ще има и различни мнения. Очевадно е че целия пазар е надолу от както РОМ-а не излезе от Фармата, и в момента да се дера да викам утре ще има рали нагоре не мисля, че може да се случи.. Виждайки какво се случва и навън всички са на изчакване, по-скоро очаквам още доста надолу. Аз споделих че продадох на 1.97 преди време а бях купувал със средна до към 2,49. Майната му. Сега обаче ако изобщо го купя ще го чакам под 1.50
Като няма случайни неща, защо разчиташ на случайността? Преди време ти писах, че многото поръчки купува могат да се стопят за минути,но си помисли, че си фантазирам. Дано си си взел поука. Нямам препоръки.
Като няма случайни неща, защо разчиташ на случайността? Преди време ти писах, че многото поръчки купува могат да се стопят за минути,но си помисли, че си фантазирам. Дано си си взел поука. Нямам препоръки.
И какво предлагаш да правим ? Да купуваме по 10 книги от компания ???
Утре ще се разбере,няма случайни неща в този. Живот!
Ако аз бях силния, а ти искаше да продаваш на зор бих те изкрънкал колкото мога. Едва ли случайно бяха сложени точно толкова ордери в дясно колкото и минаха. Сега защо няма 300 000. Според мен продавача е искал да минат на по-високо (нормално) но явно не са се разбрали, силния слага цената на масата другия мисли месец и нещо, и това е. Аз та ги виждам, пък дали е така, само те си знаят. Но според мен това не беше случайно изсипване.
Утре ще се разбере,няма случайни неща в този. Живот!
А не ти ли е минало през ума ,че когато са се договарили е било едно време а сега е друго време.....вече 1,95 е удобна за продавача, но удобна ли е за купУвача.....вече цената е към 1,50-1,70.....за покупки.....
Дребните ще купуват по-високата тарифа.Няма логика големият да купува до 1.9 и после същото да ви
го продава на 1.5.
Коментар