Първоначално изпратено от X_Y
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнениеThe strongest stand last.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеМодераторите са луди фенове на рецептите със сварени жаби и гледам, че пак са ме изтрили, защото имам друго мнение.
Модераторчета, не манипулирайте форума!
https://www.youtube.com/watch?v=LJzGn5f6cIo
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеУважаеми колеги, които търгувате сега единствено със страх, защото нищо друго не е останало в портфейлите ви, пазарът рано или късно ще обърне!... Едва ли обаче форумът ще забрави недостойното ви поведение в този момент! „Нужни са 20 години, за да си изградите добра репутация, и 5 минути, за да я съсипете" - казва Бъфет.The strongest stand last.
- 1 like
Коментар
-
Уважаеми колеги, които търгувате сега единствено със страх, защото нищо друго не е останало в портфейлите ви, пазарът рано или късно ще обърне!... Едва ли обаче форумът ще забрави недостойното ви поведение в този момент! „Нужни са 20 години, за да си изградите добра репутация, и 5 минути, за да я съсипете" - казва Бъфет.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениекакво правите, жабчета? ....... спите ли? ..... алигатора пак се погрижи в петък да спите спокойно през уикенда
спете, спете , батериите трябва да за заредени за новата седмица .......... че не знае кога ще си загубите съня
до кога мислите, че алигатора ще се грижи за вас да спите спокойно??? .......... смятам, че вече ви е време да се оправяте сами...
мдаПо-умните започнаха да се спасяват поединично, тайничко без да вдигат много шум
https://www.youtube.com/watch?v=k85mRPqvMbE
Коментар
-
какво правите, жабчета? ....... спите ли? ..... алигатора пак се погрижи в петък да спите спокойно през уикенда
спете, спете , батериите трябва да за заредени за новата седмица .......... че не знае кога ще си загубите съня
до кога мислите, че алигатора ще се грижи за вас да спите спокойно??? .......... смятам, че вече ви е време да се оправяте сами...
мдаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
пей, сърце ....... кой е като тебе?
=========
----------------
ЦКБ-то знаем на колко го купи и на колко го разкара, но сега няма да казваме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Тоя шит още тогава писах че ще го разкарам понеже не ми харесва.И го направих за което и писах.Писах също че не ме интересува къде може да иде цената впоследствие.Така ли беше ? И не бяха 1000 акции а 4200 ако не се лъжа.Имах пакет на ЦКБ 33200 бр който разкарах на 1.72 .Разкарах и другите артии след месеци и останах с няколко девидентни.Сега спя спокойно и ходя по плажовете из света.
=========
----------------
ЦКБ-то знаем на колко го купи и на колко го разкара, но сега няма да казвамеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sharky's Разгледай мнение
Брато, ти нали миналата година продаде шита на 1,70 и май пак по същото време пускаше мантри за бъдещето и "казах ли ви"? Не ми се рови във форума ама на 99% съм сигурен.
Или тогава си излъгал и си продал крупните хиляда акции на върха 2,55?.
Коментар
Коментар