Привет psa
явно не си ме разбрал ......... тогава пишех, че ХИМ ще расте с по-бърз темп от Софарма където имаше и още има пит-стоп
много пъти вече писах в темата, че ще купувам тук на справедливи за мен нива .......... стига акцията да се върне до тези нива, де ........... в превид на това, че алигатора е активен на пазара смятам, че цената няма да слезне до нивата на които искам да купувам затова съм се насочил към други акции които след това да направят по-голям ръст и ще донесат по-голям профит .......... твърде възможно е ръстът на ХИМ да бъде ограничен именно от алигатора който купи тук милиони акции и като нищо може да реши да започне да продава на 2,30-2,40-2,50 , но това са далечни неща и тях ще ги разискваме когато му дойде времето .......... просто може при ХИМ ръста да е 20-30% докато при съседни акции профита да е 100% =>>> тогава няма смисъл да се купува ХИМ ...... според моя закон: "не падне ли достатъчно - няма да се качи подобаващо"
не съм се женил за ХИМ все пак ........ а понякога хората се развеждат дори
не очаквам толкова скоро да се върна ........ иначе ще се радвам да бъда отново на борда на ХИМ ...... няма друга акция която толкова много време да е била в портфейла ми ........... а хората казват, че "старата любоФ ръжда не хваща"
съжалявам, че нищо не направихме при Свилоза ........ писах на няколо пъти да се организираме в асоциация и всички да купим по някоя акция (на никой нищо не му пречеше да се включи), но не срещнах нито един коментар дори --- нито някой ме подкрепи, нито някой изрази несъгласие .......... типично по български срещнах "овче равнодушие"
смятам, че шансовете ви при Свилоза са добри ......... ще ти дам пример ........ при софия БТ търговото беше при 63 лв. ....... до колкото си спомням само "батя" възрази до КФН .... последва преразглеждане на цената и се повиши с 10-11% при положение, че парите тогава ги даваше "шиши" ......... сега нямате шиши насреща, а времената са смутни и има широко обществено недоволство ...... затова смятам, че цената ще се промени, но няма да е очакваните и исканите от вас 11-12 лв. ........... дано поне е нещо по средата между дадените 5 лв. (4,70 де) и вашето 10-12 ........... да го кажем така, че 7-8 лв. няма да е зле ....... желая ви успех при СВИЛ
колкото по-висока цена постигнете при Свил .... толкова повече пари ще се влеят обратно на БФБ ....... всички ще спечелят от победата ви над дачев ---> това не можаха да разберат овцете които не ви подкрепиха
успех на всички имащи акции на БФБ ........ ще ви е необходим...
Първоначално изпратено от psa
Разгледай мнение
Разгледай мнение
не съм се женил за ХИМ все пак ........ а понякога хората се развеждат дори
Разгледай мнение
Разгледай мнение
смятам, че шансовете ви при Свилоза са добри ......... ще ти дам пример ........ при софия БТ търговото беше при 63 лв. ....... до колкото си спомням само "батя" възрази до КФН .... последва преразглеждане на цената и се повиши с 10-11% при положение, че парите тогава ги даваше "шиши" ......... сега нямате шиши насреща, а времената са смутни и има широко обществено недоволство ...... затова смятам, че цената ще се промени, но няма да е очакваните и исканите от вас 11-12 лв. ........... дано поне е нещо по средата между дадените 5 лв. (4,70 де) и вашето 10-12 ........... да го кажем така, че 7-8 лв. няма да е зле ....... желая ви успех при СВИЛ
колкото по-висока цена постигнете при Свил .... толкова повече пари ще се влеят обратно на БФБ ....... всички ще спечелят от победата ви над дачев ---> това не можаха да разберат овцете които не ви подкрепиха
Разгледай мнение
Коментар