Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнение
Привет,
Никога не съм имал претенции за специалист, като теб !
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнение
Следя тренда и съм писал моите прогнози !
Бях продал част от портфейла си, като една част си върнах на 2.11 , останалата част от портфейла си върнах вчера.
Може да съм сбъркал, но кръста си го нося аз ! Това е !
Ако падне още, ще добавя !fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
След март месец на цена 1.15лв. колко пъти да го напише.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
И?!
Доизкажи се де.. Кога?
не проявявате уважение за да научите мнението ми .......... имам желание нещо да ви споделя, но в следващия момент ще започнете със заяждания, подигравки и присмивания...
това си е за ваша сметка, разбира се...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеЩе попитам пак.Като сте продали и смятяте,че сте постъпили правилно/което за сега е така,ама за сега/,защо по цял ден спамите по темата.?Ето аз продадох преди няколко месеца зръно и не съм отварял темата от тогава.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
След март месец на цена 1.15лв. колко пъти да го напише.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
И?!
Доизкажи се де.. Кога?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
и какво от това? ......... на мен лятото ми пишеха, че няма да съм във форума октомври, ноември и декември...
затова сега всеки ден им припомням, че съм тук .......... но в никакъв случай не ми е забавно, че губят пари бавно и методично така както им казах през юли
забавлява ме например "кросс" който преди 2 седмици писа как до 20 дни 10 акции щели да излетят, а миналата седмица писа, че две акции вече били излетели ............ същият този герой декември, януари и в началото на февруари се въртеше из форума и питаше защо само ХИМ и ЦКБ поскъпват и не можеше да си обясни какво става защото беше заложил на други кончета тогава .... след това влезна тук и вече всеки месец пише как от другата седмица цената на ХИМ тръгва рязко нагоре
как да не се забавляваш с подобни глупости???
добрата новина за мен е, че вече знам кога ще обърне платната ХИМ и ще започне да поскъва акцията...
Доизкажи се де.. Кога?The strongest stand last.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
напълно неориентиран си и не знаеш какво правиш...
нито си дей-трейдър ........ нито си инвеститор ............ нито имаш представа това което го правиш за какво го правиш...
същото го писа и на 2 лв. ......... преди това същото го писа на 2,12 ......... аз не мога да ти разбера играта, но дано ти разбираш какво правиш...
Никога не съм имал претенции за специалист, като теб !
Следя тренда и съм писал моите прогнози !
Бях продал част от портфейла си, като една част си върнах на 2.11 , останалата част от портфейла си върнах вчера.
Може да съм сбъркал, но кръста си го нося аз ! Това е !
Ако падне още, ще добавя !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sharky's Разгледай мнение
Брато, ти нали миналата година продаде шита на 1,70 и май пак по същото време пускаше мантри за бъдещето и "казах ли ви"? Не ми се рови във форума ама на 99% съм сигурен.
Или тогава си излъгал и си продал крупните хиляда акции на върха 2,55?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеЩе попитам пак.Като сте продали и смятяте,че сте постъпили правилно/което за сега е така,ама за сега/,защо по цял ден спамите по темата.?Ето аз продадох преди няколко месеца зръно и не съм отварял темата от тогава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКолко забавно е да гледаш играта когато си продал навреме и сега нямаш притеснения че артиите падат.
Или тогава си излъгал и си продал крупните хиляда акции на върха 2,55?
колкото толкова
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Ами и аз ги съжалявам ама преди 2 месеца им писах какво наблюдавам отвъд океана ама и на мен като теб ми разправяха че понеже съм нямал акции щял съм да купувам скъпо.Хахаха !!!
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Ами и аз ги съжалявам ама преди 2 месеца им писах какво наблюдавам отвъд океана ама и на мен като теб ми разправяха че понеже съм нямал акции щял съм да купувам скъпо.Хахаха !!!
затова сега всеки ден им припомням, че съм тук .......... но в никакъв случай не ми е забавно, че губят пари бавно и методично така както им казах през юли
забавлява ме например "кросс" който преди 2 седмици писа как до 20 дни 10 акции щели да излетят, а миналата седмица писа, че две акции вече били излетели ............ същият този герой декември, януари и в началото на февруари се въртеше из форума и питаше защо само ХИМ и ЦКБ поскъпват и не можеше да си обясни какво става защото беше заложил на други кончета тогава .... след това влезна тук и вече всеки месец пише как от другата седмица цената на ХИМ тръгва рязко нагоре
как да не се забавляваш с подобни глупости???
добрата новина за мен е, че вече знам кога ще обърне платната ХИМ и ще започне да поскъва акцията...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар