Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
бях ви писал, че съпротивата е 1,96 ...... тогава прецаканка изрази несъгласие ........ след това цената се върна до 2,07-2,08 .......... и после пак дълго време алигатора крепеше 1,96
коя е следващата съпротива ли?
след като мечките пробиха 1,96 на алигатора му остава да крепи 1,80
лятото ви бях писал, че годината започна с 1,80 и нищо чудно на 1,80 да завърши годината
преди месец когато "се затвориха няколко репа според еди мърфи" беше първия ден в който се наложи да се сложат каските ............. днес бе втория ден в който каските наложително се слагаха ............ от сега нататък все по-често ще се налага да се слагат каските ............ пригответе си ги и не забравяйте да ги слагате понеже все по-често ще се ползват по предназначение...
препоръчвам в следващите месеци да не излизате на борсата без каски
не е препоръка за покупка или продажба на акции .......... аз нямам акции...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнениеМале мале !
Върнах си продадените акции на текущите нива 1,84-1,92 !
Дано съм направил добра сделка !
нито си дей-трейдър ........ нито си инвеститор ............ нито имаш представа това което го правиш за какво го правиш...
същото го писа и на 2 лв. ......... преди това същото го писа на 2,12 ......... аз не мога да ти разбера играта, но дано ти разбираш какво правиш...
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Дребните ще купуват по-високата тарифа.Няма логика големият да купува до 1.9 и после същото да ви
го продава на 1.5.
да, обаче на практика се получава нещо различно ........... оставям на теб да се сетиш къде грешиш
ако не се сещаш ............ ще ти обясня по-нататък...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКолко забавно е да гледаш играта когато си продал навреме и сега нямаш притеснения че артиите падат.
забавлявам се само когато пълни профани започнат да пишат как другата седмица пазара обръща и съм щял да завиждам защото нямам акции...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sharky's Разгледай мнениеСтранен ден.. а накрая с 80хил акции над1,90 което е 10% от оборота...
пак напомням ............ мечката не е намерила акциите на пътя за да ги хвърля безогледно на пазара и да ги продава без да я интересува цената...
този номер ( "треперищите панирани жабчета" да подаряват акциите си) ще го наблюдаваме на дъното...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
Има хора които не искат да имат кеш, други пък имат акции за малко и повечето време са на кеш, други държат до дупка. Верен отговор няма според мен и всеки си отиграва позицията както намери за правилно. Затова винаги ще има и различни мнения. Очевадно е че целия пазар е надолу от както РОМ-а не излезе от Фармата, и в момента да се дера да викам утре ще има рали нагоре не мисля, че може да се случи.. Виждайки какво се случва и навън всички са на изчакване, по-скоро очаквам още доста надолу. Аз споделих че продадох на 1.97 преди време а бях купувал със средна до към 2,49. Майната му. Сега обаче ако изобщо го купя ще го чакам под 1.50
казах ти и преди месец ......... сега пак повтарям ........... имай търпение и ще купиш на каквато цена искаш...fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКъде е Полки , с неговите грешни прогнози че На Нова година ще бъде 1,90 ...
Голем лайк....
два-три пъти писах, но после го триех защото прецених, че няма нужда да добавям сол в раната...
=================
разбира се, че прогнозите са ми абсолютно грешни до една ............. но имам една вярна прогноза която винаги ми се сбъдва
и тази прогноза е следната:
"колкото и песимистична прогноза направя ........... накрая се оказва, че е била супер оптимистична"
така е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Колко да е фин. анализатор.
Сигурно прави фин. анализ на паркинги с камиони.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Канадецът е финансов анализатор,а аз пари имам,но ще купувам артиите по на левче а не като теб скъпо.
Сигурно прави фин. анализ на паркинги с камиони.
Коментар
-
Не се мотай по плажовете, а бачкай, че щи трябват стинки за скъпи артии.
Колегата ти от Кенъдъ кара ли камион.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Офф…ама много си кух
Коментар
-
Бакшиш, недей лъга. По-малко сме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение