Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Всеки има мнение. Сигурен ли си,че твоето е вярно? Тук игррата я знаят само тези с картите.Другите сме кибици и даваме акъл и като ни вица-"Играят четирима карти,един кибик постоянно се обажда-пусни поп,пусни дама...Накрая единият играещ му казал-като ги разбираш толкова,седни на моето място да играеш.Кибикът-ама вие на каква игра играете."
ТА КАКВА ИГРА СЕ ИГРАЕ ТУК,ДРУГАРИ КИБИЦИ?
при положение, че повече от 10 години съм имал непрекъснато акции на ХИМ (кога с повече, кога с по-малко акции, но винаги с акции на ХИМ) ........... мислиш, че съм в положението на кибик и да питам каква игра се играе тук?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
не, просто имам мнение и не се притеснявам да го напиша...
ТА КАКВА ИГРА СЕ ИГРАЕ ТУК,ДРУГАРИ КИБИЦИ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Победил той,поредният дето му прибраха акциите без пари........... взеха ми ги без пари направо...
много съм разстроен от тогаваfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Победил той,поредният дето му прибраха акциите без пари.В КММ и Дръвчо му дадоха колкото за бог да прости по 25 ст, при положение че първите
ги е плащал над 25 лв.а вторите над лев.
как да стане диалог? как да се получи дискусия? ........ не знам...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениекаква радост имаше във форума последните няколко седмици ........... алигатора сложил ордери за 500-600 хил.бр. купува, а в дясно имаше едва по 30-40 хил.бр. продава ........... публиката изпадаше в екстаз колко голям е алигатора .......... всички бяха абсолютно сигурни, че вече нямало кой да продава защото свършили акциите на сривльовците
как стана този номер Давид да победи Голиат?
ги е плащал над 25 лв.а вторите над лев.
- 1 like
Коментар
-
каква радост имаше във форума последните няколко седмици ........... алигатора сложил ордери за 500-600 хил.бр. купува, а в дясно имаше едва по 30-40 хил.бр. продава ........... публиката изпадаше в екстаз колко голям е алигатора .......... всички бяха абсолютно сигурни, че вече нямало кой да продава защото свършили акциите на сривльовците
как стана този номер Давид да победи Голиат?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Полки, ти си нашето финансово гуру..........всички останали покрай тебе сме жалки аджамии.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
не знаех, че Q3 е през март........... винаги има какво да се научи от този форум...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнение
Привет,
Никога не съм имал претенции за специалист, като теб !
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнение
Следя тренда и съм писал моите прогнози !
Бях продал част от портфейла си, като една част си върнах на 2.11 , останалата част от портфейла си върнах вчера.
Може да съм сбъркал, но кръста си го нося аз ! Това е !
Ако падне още, ще добавя !fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
След март месец на цена 1.15лв. колко пъти да го напише............ винаги има какво да се научи от този форум...
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
И?!
Доизкажи се де.. Кога?
не проявявате уважение за да научите мнението ми .......... имам желание нещо да ви споделя, но в следващия момент ще започнете със заяждания, подигравки и присмивания...
това си е за ваша сметка, разбира се...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеЩе попитам пак.Като сте продали и смятяте,че сте постъпили правилно/което за сега е така,ама за сега/,защо по цял ден спамите по темата.?Ето аз продадох преди няколко месеца зръно и не съм отварял темата от тогава.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
След март месец на цена 1.15лв. колко пъти да го напише.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
И?!
Доизкажи се де.. Кога?
Коментар
Коментар