Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
напълно неориентиран си и не знаеш какво правиш...
нито си дей-трейдър ........ нито си инвеститор ............ нито имаш представа това което го правиш за какво го правиш...
същото го писа и на 2 лв. ......... преди това същото го писа на 2,12 ......... аз не мога да ти разбера играта, но дано ти разбираш какво правиш...
Никога не съм имал претенции за специалист, като теб !
Следя тренда и съм писал моите прогнози !
Бях продал част от портфейла си, като една част си върнах на 2.11 , останалата част от портфейла си върнах вчера.
Може да съм сбъркал, но кръста си го нося аз ! Това е !
Ако падне още, ще добавя !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sharky's Разгледай мнение
Брато, ти нали миналата година продаде шита на 1,70 и май пак по същото време пускаше мантри за бъдещето и "казах ли ви"? Не ми се рови във форума ама на 99% съм сигурен.
Или тогава си излъгал и си продал крупните хиляда акции на върха 2,55?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеЩе попитам пак.Като сте продали и смятяте,че сте постъпили правилно/което за сега е така,ама за сега/,защо по цял ден спамите по темата.?Ето аз продадох преди няколко месеца зръно и не съм отварял темата от тогава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКолко забавно е да гледаш играта когато си продал навреме и сега нямаш притеснения че артиите падат.
Или тогава си излъгал и си продал крупните хиляда акции на върха 2,55?
колкото толкова
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Ами и аз ги съжалявам ама преди 2 месеца им писах какво наблюдавам отвъд океана ама и на мен като теб ми разправяха че понеже съм нямал акции щял съм да купувам скъпо.Хахаха !!!
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Ами и аз ги съжалявам ама преди 2 месеца им писах какво наблюдавам отвъд океана ама и на мен като теб ми разправяха че понеже съм нямал акции щял съм да купувам скъпо.Хахаха !!!
затова сега всеки ден им припомням, че съм тук .......... но в никакъв случай не ми е забавно, че губят пари бавно и методично така както им казах през юли
забавлява ме например "кросс" който преди 2 седмици писа как до 20 дни 10 акции щели да излетят, а миналата седмица писа, че две акции вече били излетели............ същият този герой декември, януари и в началото на февруари се въртеше из форума и питаше защо само ХИМ и ЦКБ поскъпват и не можеше да си обясни какво става защото беше заложил на други кончета тогава .... след това влезна тук и вече всеки месец пише как от другата седмица цената на ХИМ тръгва рязко нагоре
как да не се забавляваш с подобни глупости???
добрата новина за мен е, че вече знам кога ще обърне платната ХИМ и ще започне да поскъва акцията...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
хич не е забавно да ги гледам .......... жал ми е за тях...
забавлявам се само когато пълни профани започнат да пишат как другата седмица пазара обръща и съм щял да завиждам защото нямам акции...
Коментар
-
бях ви писал, че съпротивата е 1,96 ...... тогава прецаканка изрази несъгласие ........ след това цената се върна до 2,07-2,08 .......... и после пак дълго време алигатора крепеше 1,96
коя е следващата съпротива ли?
след като мечките пробиха 1,96 на алигатора му остава да крепи 1,80
лятото ви бях писал, че годината започна с 1,80 и нищо чудно на 1,80 да завърши годината
преди месец когато "се затвориха няколко репа според еди мърфи" беше първия ден в който се наложи да се сложат каските............. днес бе втория ден в който каските наложително се слагаха ............ от сега нататък все по-често ще се налага да се слагат каските ............ пригответе си ги и не забравяйте да ги слагате понеже все по-често ще се ползват по предназначение...
препоръчвам в следващите месеци да не излизате на борсата без каски
не е препоръка за покупка или продажба на акции .......... аз нямам акции...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнениеМале мале !
Върнах си продадените акции на текущите нива 1,84-1,92 !
Дано съм направил добра сделка !
нито си дей-трейдър ........ нито си инвеститор ............ нито имаш представа това което го правиш за какво го правиш...
същото го писа и на 2 лв. ......... преди това същото го писа на 2,12 ......... аз не мога да ти разбера играта, но дано ти разбираш какво правиш...
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Дребните ще купуват по-високата тарифа.Няма логика големият да купува до 1.9 и после същото да ви
го продава на 1.5.
да, обаче на практика се получава нещо различно ........... оставям на теб да се сетиш къде грешиш
ако не се сещаш ............ ще ти обясня по-нататък...
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКолко забавно е да гледаш играта когато си продал навреме и сега нямаш притеснения че артиите падат.
забавлявам се само когато пълни профани започнат да пишат как другата седмица пазара обръща и съм щял да завиждам защото нямам акции...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sharky's Разгледай мнениеСтранен ден.. а накрая с 80хил акции над1,90 което е 10% от оборота...
пак напомням ............ мечката не е намерила акциите на пътя за да ги хвърля безогледно на пазара и да ги продава без да я интересува цената...
този номер ( "треперищите панирани жабчета" да подаряват акциите си) ще го наблюдаваме на дъното...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар