Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
гледай само как си противоречиш в две последователни изречения и то два пъти:
1. - резултатите от стрес тестовете ще са ясни в средата на юли ........... уж цената ще е 2,70 след стрес тестовете а уточняваш, че "Краят на юни началото на юли" ......... как ще стане това???
2. уточняваш "30%" ......... 1,84 + 30% = 2,40 ......... а не 2,70 '_
не са излезнали отчетите за Q3 .......... не е завършило половината тримесечие от Q4 и не се знае какви ще са резултатите ....... а ти вече за дивидента си мечтаеш...
имай малко търпение поне да видиш консолидирания отчет за 2018 година ......... след това ще се обсъжда дивидента...
да не цитирам отново мистър Керезов, че "никой не е обещавал, че ще има дивидент всяка година"
Нямам нужда да чакам резултатите вярвам на усештанията които имах на ОС. хората са твърди и стабилни и. Не си губят времето да говорят празни приказки и знаят какво правят имат големи професионалисти. В екипа си.Преди бях просто инвеститор в Хим. Но след. Ос вече съм им признавам си голям фен.
Аз трудно ставам фен на някой от 1990 бях фен на Манчестър ерата Фъргюсън и на Булс ерата Джордан...та и тук нещата са доста сходни особено ако четеме някаква скрита авто психоанализа.Last edited by Scottie Pippen; 27.11.2018, 10:56.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Тоя Бъфет ако паркира на нашата борса ще загуби всичко за месец,нашите топ специалисти по прибирането ще му вземат и ризата
на гърба........ за последните 10 години редица известни инвеститори които управляват фондове бият Бъфет по всички показатели .......... остаря нещо дядото и започна да изкукуригва, май
погледни преди ейпъл и си направи сметката ............ през 2009-2011 бъфет нямаше ейпъл ........ нямаше ябълки и през 2012-2015 мисля .......... започна да купува ябълки през 2016
ябълката падна вече с 20% от върха от $233
ти да не си мислиш, че Бъфет не нацелва греди?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
Уважаеми колеги, които търгувате сега единствено с празни приказки, защото нищо друго не е останало в портфейлите ви и нямате една стинка за да се усмихнете, пазарът рано или късно ще обърне!...
На борсата се искат пари ............ с празни приказки като:
или
нещата няма да станат...
Бъфет говори за репутацията на публичните компании, а ти го разбираш, че който не пише за Ъп по време на борсов спад ще загуби репутацията си...
то бива бива неориентирани хора, но това вече минава всякакви
аз ще кажа само: "никой не бива да е пророк в "собствената" си страна (акция)"
след подобна година като 2018 в темата ХИМ с редица сбъднали се прогнози ....... навсякъде другаде ще бъдеш уважаван и чуван когато казваш нещо, но не и в страната на жабчетата...
на гърба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
Уважаеми колеги, които търгувате сега единствено със страх, защото нищо друго не е останало в портфейлите ви, пазарът рано или късно ще обърне!...
На борсата се искат пари ............ с празни приказки като:
Бруталното рали тепърва предстои.
След 20 дни 10 комании рязко ще обърнат посоката и начело ще е ХИМ
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеЕдва ли обаче форумът ще забрави недостойното ви поведение в този момент! „Нужни са 20 години, за да си изградите добра репутация, и 5 минути, за да я съсипете" - казва Бъфет.
то бива бива неориентирани хора, но това вече минава всякакви
аз ще кажа само: "никой не бива да е пророк в "собствената" си страна (акция)"
след подобна година като 2018 в темата ХИМ с редица сбъднали се прогнози ....... навсякъде другаде ще бъдеш уважаван и чуван когато казваш нещо, но не и в страната на жабчетата...fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
2.70 след резултатите от. Стрес тестовете. Краят на юни началото на юли..::30%.
1. - резултатите от стрес тестовете ще са ясни в средата на юли ........... уж цената ще е 2,70 след стрес тестовете а уточняваш, че "Краят на юни началото на юли" ......... как ще стане това???
2. уточняваш "30%" ......... 1,84 + 30% = 2,40 ......... а не 2,70 '_
Ръст очаквам на акцията и 20% ръст на дивидента...консервативно!
имай малко търпение поне да видиш консолидирания отчет за 2018 година ......... след това ще се обсъжда дивидента...
да не цитирам отново мистър Керезов, че "никой не е обещавал, че ще има дивидент всяка година"fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеТова не е пропадане пич. Пропадане е когато понижението е с огромни обороти т.е продават институционалните инвеститори а не такива като мене да си купят цигари
това, че няма кой да посрещне мечките си е проблем на самите мечки ....... на кого да "сипят"??? ...... и алигатора го нема вечеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
2.70 след резултатите от. Стрес тестовете. Краят на юни началото на юли..::30%. Ръст очаквам на акцията и 20% ръст на дивидента...консервативно!Консервативно!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Нали се сещаш, че това са празни приказки, които нямат стойност? Тва е все едно аз да напиша, че очаквам валежи. Нещо ден, седмица, месец, ще посочиш ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеБруталното рали тепърва предстои.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
Коментар