Някой ще каже ли актуална информация за броя на акционерите в момента.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнение
Първо, да видим кога ще падне под 1,90 ?!
до края на годината ще видим под 1,90 .......... то не остана и време до новата година ...... има няма още 25 работни дни
не е препоръка .......... нямам акции, но може да имам след 2-3 тримесечияfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКаквото и да слага крайният резултат е ясен.Артията ще върне до 1.5 без проблеми.Времената отново стават лоши.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
Да ама не,като гледам не ги маха ами слага нови ордери.Е.ати тапатаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение“Въпрос на мъжка чест,а не на игра!”fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМного пъти съм мърморал тук срещу мажо..., дори не знам дали е той в ляво, но ако е той - евала!!!fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМного пъти съм мърморал тук срещу мажо..., дори не знам дали е той в ляво, но ако е той - евала!!!fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
Да ама не,като гледам не ги маха ами слага нови ордери.Е.ати тапата
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
алигатора като си дръпне ордерите и ще останат точно 20 лв. у лево
само да припомня, че алигатора вече е зает с друга задача (стрес тестове му дойдоха на главата) и едва ли ще има време и пари за да полага такива големи грижи за жабчетата .............. молете се и палете свещи банката да е добре, че ще стане страшно
не е препоръка за покупка или продажба на акции ........... препоръка е всеки да мисли и да взима решения с главата си...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
алигатора като си дръпне ордерите и ще останат точно 20 лв. у лево
само да припомня, че алигатора вече е зает с друга задача (стрес тестове му дойдоха на главата) и едва ли ще има време и пари за да полага такива големи грижи за жабчетата .............. молете се и палете свещи банката да е добре, че ще стане страшно
не е препоръка за покупка или продажба на акции ........... препоръка е всеки да мисли и да взима решения с главата си...М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Чичката пак събира феновете на кафе и лаф-моабет в кулите на Мордор,може да се окаже важно поне тоя път а не кьорфишек.fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Ние не бързаме, тихо сега, нека не разваляме радостта на кеширалите.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар