IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
    Този симпатяга " Полки " може да те закара единствено до Коньовица с таксито си
    Коньовица е стар квартал от поне 100 години в София от македонски емигранти били се за Македония като провинция на България а не от разни селендури по Интелект напълнили софииските молове и Ларгото след като са си продали бащините земи и крави и сега се правят на Граждание .....

Коментар

• Този симпатяга " Полки " може да те закара единствено до Коньовица с таксито си

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Не е, то затова е воя и мрънкането. Не може да докара желаната цена...
        Умрял е някой да Ви купува боклуците

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
          Полки кога влезе в позицията?
          Не е, то затова е воя и мрънкането. Не може да докара желаната цена...

Коментар

• Омега Финанс / Репо сделка/ 2 500 000/ 1,155лв/ 21.08.2019г

http://www.x3news.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
              Полки кога влезе в позицията?
              отчет ли ми водиш?
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Полки кога влезе в позицията?

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Само от зърното и ЦКБ от 2007 г. има загуба на над 1 млрд. лв пазарна капитализация. Това е огромна щета.

ех, времена ....... ех, нрави...

преди 12 години Хим-а имаше 150 млн.акции х 19,20 лв. = или почти 3 млрд.лв. капитализация

п.п. днес няма дори 420 млн. лв. капитализация при наличие на 240 млн.акции
                  Last edited by polki; 26.08.2019, 17:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

Има резон, трябва да подкрепят тази акция!
                    Само от зърното и ЦКБ от 2007 г. има загуба на над 1 млрд. лв пазарна капитализация. Това е огромна щета.

Коментар

Според мене, хима ще тръгне едва като си оправят най-голямата щета, наречена зърнени храни.
                      хима ще тръгне само ако намерят нови баламурници готови да поемат горещият картоф ........ преди десетина години тук акции държаха поне 30 западни фонда които постепенно се изнизаха с големи загуби...

но нови инвеститори не се виждат на хоризонта

не е препоръка - имам акции

Коментар

Според мене, хима ще тръгне едва като си оправят най-голямата щета, наречена зърнени храни.
                        Има резон, трябва да подкрепят тази акция!

Коментар

• Според мене, хима ще тръгне едва като си оправят най-голямата щета, наречена зърнени храни.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

да, наистина ....... всеки път когато имам реплика към теб ми се налага да ти напомням, че трябва и да мислиш, а не само да пишеш ..... опитай поне веднъж => нищо лошо няма да ти се случи...

благодаря
                            И аз ти благодаря велики мислителю ! Благодаря ти и че, мислиш и се грижиш за всички нас тук във форума ! Мисълта за сварени жаби денонощно ме преследва ! Хвала на теб, номер едно си ! Аз пак да попитам, ти въобще търгуваш ли на борсата, че си толкова загрижен за нас ? И ако толкова я разбираш/ше/ играта би трябвало отдавна да си милионер и да не драскаш по форумите за жаби !

Коментар

• снощи протече много поучителен разговор с еди_мърфи, но за съжаление домакина на форума (модераторката анди) е изтрила

нямаше заяждания, а имаше много смях благодарение на големия комик...

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Това някаква заучена фраза и подпис ли е, че толкова често я пишеш ?
                                да, наистина ....... всеки път когато имам реплика към теб ми се налага да ти напомням, че трябва и да мислиш, а не само да пишеш ..... опитай поне веднъж => нищо лошо няма да ти се случи...

Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Похвално е, че ти все пак умееш да мислиш !
                                благодаря

Коментар

Working...
                                X