If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Този симпатяга " Полки " може да те закара единствено до Коньовица с таксито си
Коньовица е стар квартал от поне 100 години в София от македонски емигранти били се за Македония като провинция на България а не от разни селендури по Интелект напълнили софииските молове и Ларгото след като са си продали бащините земи и крави и сега се правят на Граждание .....
Според мене, хима ще тръгне едва като си оправят най-голямата щета, наречена зърнени храни.
хима ще тръгне само ако намерят нови баламурници готови да поемат горещият картоф ........ преди десетина години тук акции държаха поне 30 западни фонда които постепенно се изнизаха с големи загуби...
да, наистина ....... всеки път когато имам реплика към теб ми се налага да ти напомням, че трябва и да мислиш, а не само да пишеш ..... опитай поне веднъж => нищо лошо няма да ти се случи...
благодаря
И аз ти благодаря велики мислителю ! Благодаря ти и че, мислиш и се грижиш за всички нас тук във форума ! Мисълта за сварени жаби денонощно ме преследва ! Хвала на теб, номер едно си ! Аз пак да попитам, ти въобще търгуваш ли на борсата, че си толкова загрижен за нас ? И ако толкова я разбираш/ше/ играта би трябвало отдавна да си милионер и да не драскаш по форумите за жаби !
Това някаква заучена фраза и подпис ли е, че толкова често я пишеш ?
да, наистина ....... всеки път когато имам реплика към теб ми се налага да ти напомням, че трябва и да мислиш, а не само да пишеш ..... опитай поне веднъж => нищо лошо няма да ти се случи...
Коментар