If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
трябва да питам ники-салама дали като имам акции на експат-софикс мога да се явявам на ОСА на дружества от индекса ...... едва ли имам право да присъствам, но може никито да ми даде едно пълномощно да представлявам експат със стотина акции например
Младеж нещо ме бъркаш с тролове и прочие.Това,че не чуваш петела си е твой проблем.Като искаш продалжавай да купуваш и си загуби парите.Това си е твоя работа.Това,че все още бфб се държи и не се е изсипала стабилно,не значи,че опасноста се е разминала.Аз си спя спокойно с кеша в ръце,но за теб не съм сигурен.
Жалка картинка..... нищо де пиша за последен път, защото троловете са си тролове и няма смисъл да им падаме на нивото:
За АЛБ писах вече каква ми е стратегията!
За ЧИМ само казвам, че продължавам да купувам под 1.75, последната седмица имам няколко сделки. Но поради обективни причини няма да казвам таргет и период (и досега никога не съм го правил! Ако съм казвал, че този или онзи понеделник ще скача е да си правя гаргара с троловете ). Ще напиша като си продам пакета, даже ще пусна скрийншотове от платформата ми. Дотогава спирам да пиша - за кеф на троловете: Вожда, полки-молки и т.н...… а съфорумците си преценявайте кой прав и кой крив...… отивам да пия узо с калмари и октоподи
Младеж нещо ме бъркаш с тролове и прочие.Това,че не чуваш петела си е твой проблем.Като искаш продалжавай да купуваш и си загуби парите.Това си е твоя работа.Това,че все още бфб се държи и не се е изсипала стабилно,не значи,че опасноста се е разминала.Аз си спя спокойно с кеша в ръце,но за теб не съм сигурен.
Коментар