Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Това някаква заучена фраза и подпис ли е, че толкова често я пишеш ?
Похвално е, че ти все пак умееш да мислиш !
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
аз призовавам да се мисли /особенно в моменти като в настоящият/, а ти пишеш за гарантирани печалби...
за пореден път не можеш да осмислиш нито какво казвам, нито какво се случва
- 3 Харесвания
Коментар
-
седиш на пост и чакаш да се включа за да напишеш това което си подготвил още онзи ден ли?
знаеш ли
водещият най готин брокер в карол които не работи вече там веднъж ми каза “тъпо ми е че на борсата сме малко хора и за да спечелим аз и ти от другата страна някой трябва да загуби”
пич на мен не ми е тъпо защото хора като теб и други подобни които срещам по събранията на които започнах да ходя последната една година е бога ми...няма такъв народ!
Коментар
-
аз призовавам да се мисли /особенно в моменти като в настоящият/, а ти пишеш за гарантирани печалби...
за пореден път не можеш да осмислиш нито какво казвам, нито какво се случва
Досаден си със всекидневните словоблудства.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Забравил си приятел оплиташ се в негативи и злоба...казах ти търсят чужденци за четири от компаниите за Асенова крепост са намерили испанци но спирам до тук ...с теб не ми се нито споделя нито общува !fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
До колкото знам търговията на борсата не гарантира печалби !От там нататък, жаби ли са, крокодили ли, всеки сам се определя или по скоро пазара
! Пък и, който е решил да търгува на борсата би трябвало да е наясно, че може и да се губи
за пореден път не можеш да осмислиш нито какво казвам, нито какво се случваfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
миналата година изпуснах интересните коментари за големия инвеститор който ще влизаше в ХИМ-а ....... тази година коя опашата лъжа изпуснах?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Ако аз ти бръкна в джоба и ти свия портмонето с парите ще нададеш вой до бога,крадец,убиец....ще ме съдиш до дупка.Но тука ни мъ ни дъ
парите ги няма чичо ги изхарчи ,ще го хванете за шлифера.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеизпусна интересни коментари за пазара
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Имах желание да дойда, но на 23 започна семейната ни почивка извън страната... Дано са били откровени и са по вдигнали малко завесата...
приятна почивка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Колкото миналата година...,имайте търпение тук очакват ни доста добри времена!
Коментар
Коментар