Първоначално изпратено от Ади
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
така е ....... полки само се излага, а всеки има право живее където си поиска...
тъй като не съм ходил в тази фабрика реших да видя къде се намира:
с червено е оградена промишлената зона на града, а със синьо и буквата "С" в средата е цигарената фабрика
[ATTACH=CONFIG]n3498598[/ATTACH]
за да добия още по-добра представа се разходих по мапс-а за да видя съседните сгради и вю-то наколо, а ръждясалата ограда е на фабриката
https://www.google.com/maps/@42.4131...7i13312!8i6656
енджой
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Полки го раздава много компетентен по всичко, но много често се излага. Съветвам го да провери и в София, където е най големия пазар на имоти да провери голяма част от новите жилищни комплекси къде се строят, на мястото на бивши индустриални зони и райони. С разрастването на градовете и строителството тези райони вече са достатъчно апетитни и комуникативни за строителство както на жилищни така и на бизнес сгради.
тъй като не съм ходил в тази фабрика реших да видя къде се намира:
с червено е оградена промишлената зона на града, а със синьо и буквата "С" в средата е цигарената фабрика
за да добия още по-добра представа се разходих по мапс-а за да видя съседните сгради и вю-то наколо, а ръждясалата ограда е на фабриката
https://www.google.com/maps/@42.4131...7i13312!8i6656
енджойfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ади Разгледай мнениеКак купи на 1,64 като няма такава сделка, разликата в пликче ли тия върнаха?И още нещо Слънце БТ не се намира в индустриалната зона, а на добро място в Ст.Загора, близо до Кауфланд
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ади Разгледай мнениеКак купи на 1,64 като няма такава сделка, разликата в пликче ли тия върнаха?
Първоначално изпратено от Ади Разгледай мнение
И още нещо Слънце БТ не се намира в индустриалната зона, а на добро място в Ст.Загора, близо до Кауфланд
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
верно е, че аз не разбирам и затова взех няколко бройки днес ........ смятам, че 1,64 е добра цена на фона на това, че продадох на 2,50-2,40 преди 18 месеца
"пак не разбирам ко става"
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеПак не си разбрал ко стана но поздравления че поне си купил крайно време беше
понеже ти всичко разбираш те видяхме как купуваше на 1,79 преди две седмици ........ беше обещал във форума, че след като закара цената на 1,79 щеше да изкараш всичкия си кеш от дюшека, от чорапите си и от гащите за да купиш всичко на 1,80 ........ за съжаление парите не ти стигнаха да видиш 1,80
следващите седмици ще седиш и ще гледаш цената до къде ще падне и къде аз ще купувам ..... защото "пак не разбирам ко става"Last edited by polki; 28.08.2019, 21:58.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
gledaй как го освиркват
https://www.youtube.com/watch?v=VZPqUW-v4M4
няма купувачи и елана продава на пазарна докъдето стигне ......... слагайте каските...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Гледах кадри как пеехте химна пред него и той се хилеше като варена Тиква....
Днес много продажби по ХИМ някой излиза ли или местят пакети от джоб в другия..?
Коментар
-
Гледах кадри как пеехте химна пред него и той се хилеше като варена Тиква....
https://www.youtube.com/watch?v=VZPqUW-v4M4
Днес много продажби по ХИМ някой излиза ли или местят пакети от джоб в другия..?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
толкова могат и затова търсят донор за гърбене
то да беше днес щеше да е добре ........ тиквата нареди да паднем на финала за купата и затова днес беше освиркван...
иначе предизборно ББ обеща, че започне ли се строежа държавата ще се включи...
Днес много продажби по ХИМ някой излиза ли или местят пакети от джоб в другия..?
Коментар
-
Фабриката не вървеше и под шапката на БТХ а сега още по малко ...
Ти по добре кажи защо днес прИстанахте на Тиквата.....
иначе предизборно ББ обеща, че започне ли се строежа държавата ще се включи...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
те тук плановете са много и все грандиозни:
- то не беше футболен стадион който трябваше да е готов преди 10 години...
- то не беше верига бензиностанции от преди десетина години...
- то не беше какво ли не...
и аз имам едни грандиозни планове, ама ........ друг път ще ви разправям ....... но важното, че има планове...
поредната глупост според мен:
- ще се строят жилища в индустриалната зона на стара газора => кой нормален човек ще живее в индустриална зона?
- построените жилища ще са в двора на цигарената фабрика и в съседство на складове и производство на цигари?!?!? ......... ако някой е ходил в подобна фабрика знае на какво мирише и знае какви вредни се плащат на работниците и какви допълнителни привилегии имат заради това вредно производство
как някой нормален човек ще заживее с децата си в подобна обстановка?
пълна дебилщина е за мен реализация на този проект...
както и да е ...... не е препоръка да се осъществява този план
=======
дебелян бутна софиябт и ще строи апартаменти на терена ....... ХИМ-а да не остане по-назад и той същото...
Ти по добре кажи защо днес прИстанахте на Тиквата.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение"Слънце Стара Загора - Табак" планира да прави нов завод с чуждестранен партньор
- то не беше футболен стадион който трябваше да е готов преди 10 години...
- то не беше верига бензиностанции от преди десетина години...
- то не беше какво ли не...
и аз имам едни грандиозни планове, ама ........ друг път ще ви разправям ....... но важното, че има планове...
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Част от старите мощности вече са съборени и на тяхно място ще се изгражда жилищна сграда
https://www.capital.bg/biznes/kompan...avi_nov_zavod/
- ще се строят жилища в индустриалната зона на стара газора => кой нормален човек ще живее в индустриална зона?
- построените жилища ще са в двора на цигарената фабрика и в съседство на складове и производство на цигари?!?!? ......... ако някой е ходил в подобна фабрика знае на какво мирише и знае какви вредни се плащат на работниците и какви допълнителни привилегии имат заради това вредно производство
как някой нормален човек ще заживее с децата си в подобна обстановка?
пълна дебилщина е за мен реализация на този проект...
както и да е ...... не е препоръка да се осъществява този план
=======
дебелян бутна софиябт и ще строи апартаменти на терена ....... ХИМ-а да не остане по-назад и той същото...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
"Слънце Стара Загора - Табак" планира да прави нов завод с чуждестранен партньор
Част от старите мощности вече са съборени и на тяхно място ще се изгражда жилищна сграда
https://www.capital.bg/biznes/kompan...avi_nov_zavod/Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
Коментар