IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ади Разгледай мнение
    Как купи на 1,64 като няма такава сделка, разликата в пликче ли тия върнаха?И още нещо Слънце БТ не се намира в индустриалната зона, а на добро място в Ст.Загора, близо до Кауфланд
    Чужденци инвеститори в стара Загора испански партньор за Асенова крепост нов дву годишен договор за провадия

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

така е ....... полки само се излага, а всеки има право живее където си поиска...

тъй като не съм ходил в тази фабрика реших да видя къде се намира:

с червено е оградена промишлената зона на града, а със синьо и буквата "С" в средата е цигарената фабрика
      [ATTACH=CONFIG]n3498598[/ATTACH]

за да добия още по-добра представа се разходих по мапс-а за да видя съседните сгради и вю-то наколо, а ръждясалата ограда е на фабриката

https://www.google.com/maps/@42.4131...7i13312!8i6656

енджой
      Е ти кое от написаното от мен не разбра ? А картата ти сама говори даже и нагледно ! Фабриката граничи с жилищен квартал, а има и изградена инфраструктура. Местата за застрояване в по централни части на градовете отдавна са усвоени, така че логично и нормално е да почва да се строи в бивши промишлени райони.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Полки го раздава много компетентен по всичко, но много често се излага. Съветвам го да провери и в София, където е най големия пазар на имоти да провери голяма част от новите жилищни комплекси къде се строят, на мястото на бивши индустриални зони и райони. С разрастването на градовете и строителството тези райони вече са достатъчно апетитни и комуникативни за строителство както на жилищни така и на бизнес сгради.
        така е ....... полки само се излага, а всеки има право живее където си поиска...

тъй като не съм ходил в тази фабрика реших да видя къде се намира:

с червено е оградена промишлената зона на града, а със синьо и буквата "С" в средата е цигарената фабрика
        Click image for larger version

Name:	upz.jpg
Views:	1
Size:	23.4 КБ
ID:	3498598

за да добия още по-добра представа се разходих по мапс-а за да видя съседните сгради и вю-то наколо, а ръждясалата ограда е на фабриката

https://www.google.com/maps/@42.4131...7i13312!8i6656

енджой
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Как купи на 1,64 като няма такава сделка, разликата в пликче ли тия върнаха?И още нещо Слънце БТ не се намира в индустриалната зона, а на добро място в Ст.Загора, близо до Кауфланд
          Полки го раздава много компетентен по всичко, но много често се излага. Съветвам го да провери и в София, където е най големия пазар на имоти да провери голяма част от новите жилищни комплекси къде се строят, на мястото на бивши индустриални зони и райони. С разрастването на градовете и строителството тези райони вече са достатъчно апетитни и комуникативни за строителство както на жилищни така и на бизнес сгради.

Коментар

Как купи на 1,64 като няма такава сделка, разликата в пликче ли тия върнаха?
            говорих с посредника си и ми бе обещано до 23-и октомври да ми преведат разликата по сметката ми

Първоначално изпратено от Ади Разгледай мнение

И още нещо Слънце БТ не се намира в индустриалната зона, а на добро място в Ст.Загора, близо до Кауфланд
            https://www.google.com/search?q=%D0%...hrome&ie=UTF-8
            Click image for larger version

Name:	chimika.jpg
Views:	1
Size:	94.1 КБ
ID:	3498554

Коментар

верно е, че аз не разбирам и затова взех няколко бройки днес ........ смятам, че 1,64 е добра цена на фона на това, че продадох на 2,50-2,40 преди 18 месеца
              "пак не разбирам ко става"

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
                Пак не си разбрал ко стана но поздравления че поне си купил крайно време беше
                верно е, че аз не разбирам и затова взех няколко бройки днес ........ смятам, че 1,64 е добра цена на фона на това, че продадох на 2,50-2,40 преди 18 месеца

понеже ти всичко разбираш те видяхме как купуваше на 1,79 преди две седмици ........ беше обещал във форума, че след като закара цената на 1,79 щеше да изкараш всичкия си кеш от дюшека, от чорапите си и от гащите за да купиш всичко на 1,80 ........ за съжаление парите не ти стигнаха да видиш 1,80

следващите седмици ще седиш и ще гледаш цената до къде ще падне и къде аз ще купувам ..... защото "пак не разбирам ко става"
                Last edited by polki; 28.08.2019, 21:58.

Коментар

gledaй как го освиркват

https://www.youtube.com/watch?v=VZPqUW-v4M4

няма купувачи и елана продава на пазарна докъдето стигне ......... слагайте каските...
                  Пак не си разбрал ко стана но поздравления че поне си купил крайно време беше

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Гледах кадри как пеехте химна пред него и той се хилеше като варена Тиква....
                    Днес много продажби по ХИМ някой излиза ли или местят пакети от джоб в другия..?
                    Старите номера,след като няма мераклии цяло лято продават а сега газ до левче за да си ги върнат и с курсовата разлика ще ядат и пият цяла зима.

Коментар

gledaй как го освиркват

https://www.youtube.com/watch?v=VZPqUW-v4M4

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Днес много продажби по ХИМ някой излиза ли или местят пакети от джоб в другия..?
                      няма купувачи и елана продава на пазарна докъдето стигне ......... слагайте каските...

Коментар

толкова могат и затова търсят донор за гърбене

то да беше днес щеше да е добре ........ тиквата нареди да паднем на финала за купата и затова днес беше освиркван...

иначе предизборно ББ обеща, че започне ли се строежа държавата ще се включи...

Коментар

Фабриката не вървеше и под шапката на БТХ а сега още по малко ...
                          толкова могат и затова търсят донор за гърбене

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Ти по добре кажи защо днес прИстанахте на Тиквата.....
                          то да беше днес щеше да е добре ........ тиквата нареди да паднем на финала за купата и затова днес беше освиркван...

иначе предизборно ББ обеща, че започне ли се строежа държавата ще се включи...

Коментар

те тук плановете са много и все грандиозни:

- то не беше футболен стадион който трябваше да е готов преди 10 години...

- то не беше верига бензиностанции от преди десетина години...

- то не беше какво ли не...

и аз имам едни грандиозни планове, ама ........ друг път ще ви разправям ....... но важното, че има планове...

поредната глупост според мен:

- ще се строят жилища в индустриалната зона на стара газора => кой нормален човек ще живее в индустриална зона?

- построените жилища ще са в двора на цигарената фабрика и в съседство на складове и производство на цигари?!?!? ......... ако някой е ходил в подобна фабрика знае на какво мирише и знае какви вредни се плащат на работниците и какви допълнителни привилегии имат заради това вредно производство

как някой нормален човек ще заживее с децата си в подобна обстановка?

пълна дебилщина е за мен реализация на този проект...

както и да е ...... не е препоръка да се осъществява този план

=======

дебелян бутна софиябт и ще строи апартаменти на терена ....... ХИМ-а да не остане по-назад и той същото...
                            Фабриката не вървеше и под шапката на БТХ а сега още по малко ...
                            Ти по добре кажи защо днес прИстанахте на Тиквата.....

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
                              "Слънце Стара Загора - Табак" планира да прави нов завод с чуждестранен партньор
                              те тук плановете са много и все грандиозни:

- то не беше футболен стадион който трябваше да е готов преди 10 години...

- то не беше верига бензиностанции от преди десетина години...

- то не беше какво ли не...

и аз имам едни грандиозни планове, ама ........ друг път ще ви разправям ....... но важното, че има планове...

Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение

Част от старите мощности вече са съборени и на тяхно място ще се изгражда жилищна сграда

https://www.capital.bg/biznes/kompan...avi_nov_zavod/
                              поредната глупост според мен:

- ще се строят жилища в индустриалната зона на стара газора => кой нормален човек ще живее в индустриална зона?

- построените жилища ще са в двора на цигарената фабрика и в съседство на складове и производство на цигари?!?!? ......... ако някой е ходил в подобна фабрика знае на какво мирише и знае какви вредни се плащат на работниците и какви допълнителни привилегии имат заради това вредно производство

как някой нормален човек ще заживее с децата си в подобна обстановка?

пълна дебилщина е за мен реализация на този проект...

както и да е ...... не е препоръка да се осъществява този план

=======

дебелян бутна софиябт и ще строи апартаменти на терена ....... ХИМ-а да не остане по-назад и той същото...

Коментар

• "Слънце Стара Загора - Табак" планира да прави нов завод с чуждестранен партньор

Част от старите мощности вече са съборени и на тяхно място ще се изгражда жилищна сграда

https://www.capital.bg/biznes/kompan...avi_nov_zavod/
                                Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

Working...
                                X