IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

онзи дето сипа 70 какции вчера ..... и той ли плашеше "купувача"?
    elana дето сипва 100 какции днес ..... и тя ли плаши "купувача"?

месеци наред жабетата пишеха как нямало кой да продава на тези цени ....... как входа ще е тесен ........ как ще купувам на 3 лева...

а то какво се оказва? ....... пак се оказах прав, че пазара е залят още преди екс-дивидент дей ...... не ми се мисли какво ще се случи след 9-и септември и по-специално до 10-и номеври
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Ж. Нетна печалба за периода 56 237 53 503

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Плашат "купувача" може би....
        онзи дето сипа 70 какции вчера ..... и той ли плашеше "купувача"?

в дясно има някакви какции ....... лапате ги и излитате към бленуваната "тройка с гарнитура"

Коментар

Плашат "купувача" може би....Хайде стига сме се правили на критици-какво искал да каже авторът...само той си знае.Все пак совите не са това, което са/Туйн Пийкс/.В добрите дни тези бройки си минаваха за ден.
          Не питам като критик, а акционер и ми стана интересно...

Коментар

Плашат "купувача" може би....Хайде стига сме се правили на критици-какво искал да каже авторът...само той си знае.Все пак совите не са това, което са/Туйн Пийкс/.В добрите дни тези бройки си минаваха за ден.
            Със софарма- партньорите е излишно да се спори. Лично наблюдение - за тях други акции са винаги съмнителни.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              170 хил. Бр. Продава?!?! Какво ни казват тук, някой разчита ли знаците?

Коментар

• 170 хил. Бр. Продава?!?! Какво ни казват тук, някой разчита ли знаците?

Коментар

• Цигарената фабрика е на гърба на "Кауфланд".Даже мисля, че земята за хипермаркета бе на ЦФ . Вярно е че е на края на промишлената зона но наоколо са сгради със складове и др. непроизводствени сгради ,а от северна страна си е жилищен квартал.. Проблема е никакъв за промяна на предназначението и инфраструктурата .

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent
                    относно покрива на сградата купена от булбанк преди няколко години
                    мансардния етаж ще стане пълноценен пети етаж и отгоре ще се направи покрив ........ който не е решил, той не го е направил на имота си...

най-хубавото е когато не се налага на собственика да защити действията си, а това го прави държавен служител ....... и то толкова аргументирано
                    Click image for larger version

Name:	shim.jpg
Views:	1
Size:	36.3 КБ
ID:	3498650

то ясно се вижда, че в момента сградата е с мансарден покрив, но според директорката той е премахнат през 1928 г. ...... какво повече да добавя?
                    Click image for larger version

Name:	shi.jpg
Views:	1
Size:	37.8 КБ
ID:	3498651

Last edited by polki; 29.08.2019, 14:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Понеже всички вече разбрахме, че си компетентен по всичко спирам да споря с теб ! Стара Загора не била София, ами то и ти не си Уорън Бъфет нали ! Хайде лек ден !

п.с. Само да допълня, че нямам нищо общо със Стара Загора, както и със София освен, че съм учил там
                      няма нужда да съм бъфет за да знам какво ще се случи със слънцето ...... но той и бъфет не може да се оправи в тази бг-джунгла, де

Коментар

понеже знам, че си нямаш представа от карти затова ти дадох линк да се разходиш по мапс-а за да се убедиш, че парцела не граничи с жилищни сгради

не си спомням някъде да съм писал, че аз мога да кажа какво ще се случи със СлънцетоБТ в старътъ гъзора
                        Понеже всички вече разбрахме, че си компетентен по всичко спирам да споря с теб ! Стара Загора не била София, ами то и ти не си Уорън Бъфет нали ! Хайде лек ден !

п.с. Само да допълня, че нямам нищо общо със Стара Загора, както и със София освен, че съм учил там
                        Last edited by Zdravko; 29.08.2019, 13:35.

Коментар

• Жилищен живот за терена на безалкохолния завод в София

https://www.capital.bg/biznes/imoti/...lniia_zavod_v/
                          Жк "Васил Божков"

Бивш имот на "Балканкар" на столичния булевард "Цар Борис III" ще се превърне в нов мащабен жилищен комплекс с 14 сгради

https://www.capital.bg/biznes/imoti/..._vasil_bojkov/
                          "Хладилника" - пилотният нов квартал на София

Общината и инвеститорите са в безпрецедентен диалог за бъдещето на квартала

https://www.capital.bg/biznes/imoti/...tal_na_sofiia/

Специално за Полки

Коментар

Картата ти съвсем ясно показва, че имота на табака граничи с жилищен квартал и има изградена инфраструктура наоколо.
                            понеже знам, че си нямаш представа от карти затова ти дадох линк да се разходиш по мапс-а за да се убедиш, че парцела не граничи с жилищни сгради

Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

От там нататък какво и къде може да се случи нещо едва ли ти си човека, който може да каже.
                            не си спомням някъде да съм писал, че аз мога да кажа какво ще се случи със СлънцетоБТ в старътъ гъзора

Коментар

еейййй, тази софия, че софия...

не всичко което става у суфиъ ще се случи у стара газора, бе, аланколу ....... тя и жабата видяла, че подковават коня и вдигнала бутчето
                              Е ти нали си най умния, спора с теб е излишен ! Картата ти съвсем ясно показва, че имота на табака граничи с жилищен квартал и има изградена инфраструктура наоколо. От там нататък какво и къде може да се случи нещо едва ли ти си човека, който може да каже. Лафовете за жабчета, коне и камили ги разправяй на някой друг.

Коментар

Бивши са защото отдавна не изпълняват тази функция ! Повечето сгради в тези зони са стари и неработещи фабрики от соца. Виж и в София къде се строят новите комплекси.
                                еейййй, тази софия, че софия...

не всичко което става у суфиъ ще се случи у стара газора, бе, аланколу ....... тя и жабата видяла, че подковават коня и вдигнала бутчето

Коментар

Working...
                                X