Първоначално изпратено от O2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
ivandavidov
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеосновния продавач си е все един и същи през последните 6-7 месеца и все си продава през елана ---> бавно и методично бута акцията надолу и вече е с 50 стинки по-ниска в сравнение с когато започна продажбите
днес пак добре захлебихме .................. пък да видим какво ще стане по-нататък...
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеТези фигури имат ли отношение към нашата борса Иване ?
За мен единствено може би чарта на софиксо и то с огромна доза скептицизъм и 3 на ум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеДъното най-вероятно няма да е рязко, а ще бъде двойно, може би тройно (обърната фигура рамо-глава-рамо). Също така, ако предположим, че дъното няма да е рязко, оформянето на графичната фигура би трябвало да отнеме между 1 и 3 месеца.
До сега нямаме индикации за начално оформяне на двойно дъно, нито имаме индикации за "строеж" на рамо. Затова само стоя и чакам отстрани. Когато видя някакво оформяне на някаква смислена фигура, тогава ще почна да допълвам. Без да чакам конкретни нива.
според мен тука само инстинкта би проработил (инстинкта на спекуланта)
аз мисля да пробвам моя и затова също изчаквам,но преди да почнат да пълнят пенсионните,аз няма да го прая
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа....
До сега нямаме индикации за начално оформяне на двойно дъно, нито имаме индикации за "строеж" на рамо. Затова само стоя и чакам отстрани. Когато видя някакво оформяне на някаква смислена фигура, тогава ще почна да допълвам. Без да чакам конкретни нива.Last edited by X_Y; 31.03.2016, 12:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеВидите ли пакет да минава, да знаете това е дъното, предния беше на 1.111 ако не се лъжа 2013 г., после скочи и над 2.20..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНаистина, да се чуди човек за какво точно се бори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеИ тук мазалоНякой с инфо (през) кой продава????
днес пак добре захлебихме .................. пък да видим какво ще стане по-нататък...
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЗападнобалканските мечки ще да са..... На фона на онези кръвожадни гризлита около 2008 г, сегашните са като миловидни еноти
.
Шегата настрана, в падането на цената няма нищо забавно, ако човек притежава акции, а и спадовете никак не са малки, така че се надявам да не се задълбочават занапред. Какво аз се надявам е без значение, пазарът винаги отива там, където му е мястото, а аз мога само да гадая къде е това място.
Следя с интерес какво се случва с дружеството, но в момента нямам акции на Химимпорт и не правя препоръки за нищо.Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЗападнобалканските мечки ще да са....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНаправо ни взеха за боксови круши....
Коментар
Коментар