Първоначално изпратено от Manyface God"
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеИнтересно, ако на 1.35 когато продадох, съм бил треперушка а в момента изчаквам, каквъв се водя в момента? А ако не купувам на 1 лев, на 0.9 лева и на 0.8 лева, какъв ще се водя?
Коментар
-
Изчакваш , защото виждаш възможност. А такава според мен има тук. И самия факт, че гледаш позицията е показателен. До 0,80 лв. не мисля, че ще стигне. Плащат си дивидетна редовно и не показват проблеми. По - скоро Вожда е прав с прогнозата си от около 1,10лв за дъно ако не го е ударило вече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТова с треперушките сме го чували и друг път но се е оказвало че те май са излязли навреме от пазара.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнениеСещам се за онази графика , в която паниката кара да продадете точно на дъното с успокоението , че последващото покачване е временно. Щом има търсещи акцията и купуващи, значи има и интерес към нея и си допълват. А треперушките нека да си продават, нали от някой трябва да се правят пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнениевсички във форума знаят ,че тук се правят пари само със спекула
малко са хората,които разчитат на дивидента им при обикновените
и като гледам цената как се движи пак ще се изкара от спек.
просто сега е момента да нямаш
а да имаш сухо и да чакаш малко,но бих казал пак ,че трябва внимание и да не играеш с много
да не ся някой да си мисли че му давам наклон на ............. всеки си има глава между ушите и между топ.но малък и дълъг наклон сигурно....
....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеСлед 4 месечно случване на нищо тук, напуснах позицията на 1.35 със загуба от 5%, за което искрено се радвам в момента. Вече не се случва едно голямо нищо, а пада полека. Вече стана ясно, че политиката влияе на пазара. Имам наблюдението, че тук спря, да се случва каквото и да било, откакто сме в период на "стабилност". Замислям се много, дали да влизам тук и изобщо на БФБ дори и на доста по-ниски нива от текущите. Тази "стабилност" вкара борсата в тъмните векове на безвремието.
малко са хората,които разчитат на дивидента им при обикновените
и като гледам цената как се движи пак ще се изкара от спек.
просто сега е момента да нямаш
а да имаш сухо и да чакаш малко,но бих казал пак ,че трябва внимание и да не играеш с много
да не ся някой да си мисли че му давам наклон на ............. всеки си има глава между ушите и между топ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеСлед 4 месечно случване на нищо тук, напуснах позицията на 1.35 със загуба от 5%, за което искрено се радвам в момента. Вече не се случва едно голямо нищо, а пада полека. Вече стана ясно, че политиката влияе на пазара. Имам наблюдението, че тук спря, да се случва каквото и да било, откакто сме в период на "стабилност". Замислям се много, дали да влизам тук и изобщо на БФБ дори и на доста по-ниски нива от текущите. Тази "стабилност" вкара борсата в тъмните векове на безвремието.
много добре казано!!!
напълно съм съгласен с теб!!!"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
След 4 месечно случване на нищо тук, напуснах позицията на 1.35 със загуба от 5%, за което искрено се радвам в момента. Вече не се случва едно голямо нищо, а пада полека. Вече стана ясно, че политиката влияе на пазара. Имам наблюдението, че тук спря, да се случва каквото и да било, откакто сме в период на "стабилност". Замислям се много, дали да влизам тук и изобщо на БФБ дори и на доста по-ниски нива от текущите. Тази "стабилност" вкара борсата в тъмните векове на безвремието.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеФлагмане, флагмане , да не вървиш към канала, флагмане ??))
Генерале, разкеши ли се най-после и ген Али ..........!??
A Ташунко още ли не е дал прогноза за дъното !?!?.
Коментар
-
Първоначално изпратено от РОСЕН Разгледай мнение16.997 лв - септември 2007 г.
Това обаче си беше откровен балон. Със сигурност ще доживеем и друг подобен балон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениепродължителен(без изглед за обозрима промяна) сентимент
страх
нетърпеливост
липса на прозрачност в управлението
неглежиране на миноратирните акционери
липса на каквито и да било новини(от години наред вече) около холдинга и дъщерните дружества за планирано развитие, спечелени договори и т.н.
.....
мисля че горното е достатъчно.
аре успех, ще пари трябва да се печелят!и весели празници!
Защо да купувате сирене за 11,70 като може да го вземете за 7,00 левчета
/примерно/
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеКаква е причината според теб?
страх
нетърпеливост
липса на прозрачност в управлението
неглежиране на миноратирните акционери
липса на каквито и да било новини(от години наред вече) около холдинга и дъщерните дружества за планирано развитие, спечелени договори и т.н.
.....
мисля че горното е достатъчно.
аре успех, ще пари трябва да се печелят!и весели празници!
Коментар
Коментар