Първоначално изпратено от Ferry
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЕ това не го помня /просто не съм бил на борсата тогава/, едва ли ще доживея и да го видя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИнтересно ми е защо при този хубав холдинг - флагман на БФБ има разпродажби , а при
CENHL няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от РОСЕН Разгледай мнениеВярно, но бяха и 16лв.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
CHIM
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПак ти казвам, че печалбата им бе по-добра от сегашната и в същото време акциите им струваха 70 ст. Недей да лежиш на тази кълка
Коментар
-
Първоначално изпратено от РОСЕН Разгледай мнениеКакъв е смисълът да се дървите един на друг за мажовците? Според мен, ако подобрят печалбата и прекратят негативната тенденция за спад, те ще са перфектни.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеМонти, точно Вие ли коментирате мажовци? Може би защото имате усет за такива прогресивни личности и свързаните с тях акции, като Пеевски, Ганчев, Василев...
ТИ,май правиш разграничение на мажовците ...
Ще вземат твойте да се обидят.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Не искам да ти давам съвети, ама тези фактори тежат вече две години.....какво пречи да тежат още две години като и правителството е също и мажовците не са стока и инвеститори нови-няма...
Коментар
-
CHIM
Имаме основание да се съмняваме и в одитираните финансови отчети - факт! Такива са случаите и с КТБ, и с Меком, доколкото помня. Вероятно си прав за липсата на доверие в тях. Това би обяснило иначе твърде апетитните стойности на основни показатели на CHIM. От друга страна, съмнението само по себе си не е достатъчно основание реалната стойност на акцията да се намаля, пада само пазарната. От тази гледна точка аз съм оптимист.
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от РОСЕН Разгледай мнениеСамо добри финансови отчети може да попречат това положение да трае още две години. Индикации за такива има., въпреки че имам акции тук! Не разчитай много, че финансовите отчети могат да подобрят положението. Виждали сме цени тук на П/Е под 3, за П/Б въобще няма да говоря
и нищо не пречи отново да ги видим. Отделно тези милиарди активи, където чат-пат ги четем по отчетите не изкарват достатъчно, а да не говорим, че въобще никой не вярва в съществуването им. Въобще политиците /които и да са те/ ми се виждат най-малкия проблем тук. Според мен, за да живне позицията, трябва да дойдат нови, големи и вярващи в мажоритарите инвеститори. Това обаче не съм сигурен, че ще случи някога, още по-малко в обозримо бъдеще
.
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар