If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
основния продавач си е все един и същи през последните 6-7 месеца и все си продава през елана ---> бавно и методично бута акцията надолу и вече е с 50 стинки по-ниска в сравнение с когато започна продажбите
днес пак добре захлебихме .................. пък да видим какво ще стане по-нататък...
То това сега мечки ли са, едно време какви мечки имаше . На фона на онези кръвожадни гризлита около 2008 г, сегашните са като миловидни еноти .
Шегата настрана, в падането на цената няма нищо забавно, ако човек притежава акции, а и спадовете никак не са малки, така че се надявам да не се задълбочават занапред. Какво аз се надявам е без значение, пазарът винаги отива там, където му е мястото, а аз мога само да гадая къде е това място.
Следя с интерес какво се случва с дружеството, но в момента нямам акции на Химимпорт и не правя препоръки за нищо.
Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!
До началото на есента 2015 тази акция ми беше основна позиция в продължение на години, не ми се броят колко. След това дойде безвремието. Обичам да описвам феномена като "БойкоБорисовтренд". Сещаш ли се, кога ще се смени тренда?
Всеки сам преценява нещата, за мен е интересна позиция и ББ помага за това мое мнение.
До началото на есента 2015 тази акция ми беше основна позиция в продължение на години, не ми се броят колко. След това дойде безвремието. Обичам да описвам феномена като "БойкоБорисовтренд". Сещаш ли се, кога ще се смени тренда?
Химимпорт още при IPO -то ми се стори интересна , ако не се лъжа 2007. Тогава обаче всичко растеше и нямах желание да инвестирам там, защото мислех, че ръста ще е по - малък. Да ама съм грешал. После при големия натиск от Артио купих и резултата беше отличен.
за да се случи НЕЩО по тази позиция, трябват поне някакви новини.... за НЕЩО свързано с този холдинг. В момента и гадателките с кристални топки и карти Таро биха си счупили/скъсали пособията за гадане. Въздуха даже не се движи тук и от наплюнченият пръст на някои лигите текат вече повече от година.
"големите пари" се нагледаха на преместване от единият джоб в другият(ако щеш и от крачол в крачол), писна им, преглътнаха разочарованието и загубите си и излязоха. НО обидата от лъжата за възможности и потенциал за развитие в една ужкем европейска държава остават. Тези "големи пари" скоро НЯМА да се върнат. НЕ и тази година 2016, НЕ и следващата 2017 (дано не съм прав).
какво движение може да се очаква, когато НЯМА НИКАКВИ новини, било то +/- ???
стъкмистиката на Керезов и сие писна на всички!
това, което става туке е "Мълчанието на агнетата" по БГ сценарий
А един от най - големите производители на автомобили и неговите двигатели, една от най - големите френски банки и интересните разкрития за милиарди евро, която оперира и в България, един огромен авио превизвач и неговите проблеми, американските фирми за бързо хранене, компания за захарни изделия те са цвете за мирисане така ли?
Коментар