If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес наблюдавахте ли как всичко по-сочно като ордер, което се появи за продажба в спреда, изчезва за секунди..
На мен и нещо друго ми направи впечатление. Към края на сесията имаше някой зорлия с 3000 бр. и постоянно се местеше да бъде първи аск. По принцип с него "вървяха" и го "настъпваха" още 3 аска за общо 1000 и няколко акции. Накрая този с 3000 слезна малко, купиха му ги, а останалите 3-ма мераклии с по-малко изчезнаха .
Въпрос към тях: тези 3000 акции ли бяха определящото за парите им в Хим.
П.П. Това е риторичен въпрос, може и да не отговарят
Днес наблюдавахте ли как всичко по-сочно като ордер, което се появи за продажба в спреда, изчезва за секунди.. Като няма пакети на телефон и през пазара ще почне да се купува, няма начин. Усещат се някой че трябва да изпреварят тълпата, която ще тръгне пак на юруш, като се успокои след изборите у нас и в Украйна
Който купил , купил .
Чакат ни интересни събития по тази и други позиции
Днес наблюдавахте ли как всичко по-сочно като ордер, което се появи за продажба в спреда, изчезва за секунди.. Като няма пакети на телефон и през пазара ще почне да се купува, няма начин. Усещат се някой че трябва да изпреварят тълпата, която ще тръгне пак на юруш, като се успокои след изборите у нас и в Украйна
След избори винаги е имало юруш - факт
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Една от лодките на Флагмана май е тръгнала да потъва. Днес ми опънаха нервите от България Еър - масово анулират полети. Не става въпрос за проблеми от технически или метеорологичен характер, а ей така изведнъж им хрумва, че примерно в сряда няма да летят вече. Когато една авиокомпания започне изведнъж масово анулиране на полети от разписанието при вече продадени билети, нещата не са добри. Мъчно ми е, щото съм фен и на авиокомпанията и на Хима. Имам акции.
Ти откри топлата вода за България Ер. При тези задължения и липса на визия къде и как ще се развиват, рано или късно ще имат още проблеми (не че сега са малко).
Една от лодките на Флагмана май е тръгнала да потъва. Днес ми опънаха нервите от България Еър - масово анулират полети. Не става въпрос за проблеми от технически или метеорологичен характер, а ей така изведнъж им хрумва, че примерно в сряда няма да летят вече. Когато една авиокомпания започне изведнъж масово анулиране на полети от разписанието при вече продадени билети, нещата не са добри. Мъчно ми е, щото съм фен и на авиокомпанията и на Хима. Имам акции.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Има две събития които ще определят движението в следващите 2-3 месеца.Първото
е, че държавата смята да изтегли голям обликационен заем от международните пазари,а за да го получи всичко трябва да изглежда като по мед и масло.Второто
събитие,че ЕЦБ се кани да наводни пазарите в Европа с евро с цел сваляне на курса
спрямо долара.Освен вожда Ташунко ,който поддържа огъня за спад ,другите
песимисти нещо изчезнаха и не се обаждат.
Коментар