еййй тоя лаг най накрая задейства , фашагите падат тимажиите катерят .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеХайде сега вкупом да си признаете - на кой лабавите нерви не му издържаха и продадоха>Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеХайде сега вкупом да си признаете - на кой лабавите нерви не му издържаха и продадоха>
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеиграч си, признавам
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеКогато ти прибрах 10-те к. на 2.14
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеТоз *** съм го ял, кофти е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТакааа, лесно се продава на евтиния в бичи тренд... Да видим сега как се купува, като всички са чакали да видят дънце и тогава да си купят... дали ще има евтини акцийки за всички желаещи!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТакааа, лесно се продава на евтиния в бичи тренд... Да видим сега как се купува, като всички са чакали да видят дънце и тогава да си купят... дали ще има евтини акцийки за всички желаещи!?
Те само си коментират !
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristok Разгледай мнениеМоже и до 6-7-8 лева да стигне цената, но не ми се чака с години.
Колега и аз съм съгласен с теб на 100%, че цената ще е повече от тези цифрички, които си написал. Понеже обичам числата и тази акция има огромен потенциал и за повече, аз съм твърдо hold, докато не минем тези цифри, които си написал
Коментар
-
Може и до 6-7-8 лева да стигне цената, но не ми се чака с години.
Колега и аз съм съгласен с теб на 100%, че цената ще е повече от тези цифрички, които си написал. Понеже обичам числата и тази акция има огромен потенциал и за повече, аз съм твърдо hold, докато не минем тези цифри, които си написал
Коментар
Коментар