Първоначално изпратено от 8ball
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bugi men Разгледай мнениеНе е ли по-добре право нагоре....
може и да стане.
Коментар
-
ivandavidov
А пък най-добре ще е, ако следващата сделка стане направо на ниво 4.00лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение2%Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЩо така бре?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеДнес настрани!
Коментар
-
Батя, през последните пет години позицията не се търгува съобразно фундамент. Лично аз не си спомням някакво събитие свързано със самата компания да е оказвало влияние върху цената. Търгува се изцяло въз основа на сентимента. Това е компанията, която най-добре отразява настроенията на дребните играчи и чужденците. Наблюденията ми са, че когато чужденците бягат спреда между обикновената и привилегията расте, когато се връщат се свива.
През последните години се бореха две мнения. Едното беше, че цената е безумно ниска, в което има доста логика. Другото беше на ОК, че нещо не е така като трябва. Мисълта ми беше, че когато има консенсус, че едното мнение е правилно трябва да се действа на обратно.
Изобщо не твърдя, че хима ще пада в условия на бичи пазар. Просто за мен тайминга за влизане не е сега. Всеки си има стратегия.
Коментар
Коментар