Не мога да разбера защо толкова се кахърите, че хората не искат да продават ... та чак изпадата в истерия, повтаряйки едно и също ... накрая ще се обърна към модераторите да ви баннат, че ми омръзна от вас ... става въпрос за индианци, тролове, содомисти и т.н.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Не виждам защо трябва да реагират остроКой им е крив,че са със забавени реакции
Можеха да излязат на 2.50 или на 2.40 после 2.30 Когато цената стане левче ще беснеят,че не са продали на 2.00лв. авее...интересни хора са това,не ги разбирам ама хич
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
алигатора може да прави каквото си иска ..... негова си работа...
на нас с теб може да ни се струва, че бавно си пада акцията ............. но като гледам реакцията в темата стигам до извода, че на някои им се струва, че се намират в безкраен сериал "шок и ужас"
няма лошо ........ всеки сам си определя в кой сериал да участва
не е препоръкаКой им е крив,че са със забавени реакции
Можеха да излязат на 2.50 или на 2.40 после 2.30 Когато цената стане левче ще беснеят,че не са продали на 2.00лв. авее...интересни хора са това,не ги разбирам ама хич
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Може и да не е толкова бавно, гледай какво ще се случи , когато алигатора затвори уста и изчезне,направо не ми се мисли
на нас с теб може да ни се струва, че бавно си пада акцията ............. но като гледам реакцията в темата стигам до извода, че на някои им се струва, че се намират в безкраен сериал "шок и ужас"
няма лошо ........ всеки сам си определя в кой сериал да участва
не е препоръкаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениебавно, бавно .......... колко да е бавно?
ето колко
От началото на годината
Актуално към 06.11.2018 г.
перфектен тунел от който няма мърдане до сега .......... няма и измъкване занапред
Коментар
-
бавно, бавно .......... колко да е бавно?
ето колко
От началото на годината
Актуално към 06.11.2018 г.
перфектен тунел от който няма мърдане до сега .......... няма и измъкване занапредfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Къде ти е сривът бе специалист.
още лятото (в седмицата след ОСА) писах в тази тема, че цената ще пада бавно , бавно, бавно ......... с нищо и никакви си 6-7 ст. месечно
не случайно хиляди пъти ви писах, че ще сварят като жаби в собствения ви сок без да се усетите и ................ това е факт
този път играта е различна .......... вие си чакате сривовете, а дебелия бавно си влиза ........ мда
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеДау снощи с 200 пункта нагоре?
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеСамо да ти подскажа ,че следващата пролет има избори в Европа и честно да ти кажа имам усещането ,че ще срутят долара в пъти и акциите ще се мотат около тия нива преди да се качат още..
после пак да не ревеш другата пролет да ти напомня
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеГолям анализатор,голяма работа.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеправи ми впечатление, че най-много се ядосват хората които най-малко разбират от материята, а са с най-големи претенции, че знаят какво става
някои две цифри не могат да сметнат
[ATTACH=CONFIG]n3400013[/ATTACH]
други пък декември, януари и началото на февруари седяха, гледаха и се чудиха какво става и защо така се получава
[ATTACH=CONFIG]n3400014[/ATTACH]
влезнаха на върха и след това всеки ден обясняват какво ще стане другата седмица, другия месец или след 7 месеца...
малко срам нямате ли, бе, хора???
да ти кажа имам усещането ,че ще срутят долара в пъти и акциите ще се мотат около тия нива преди да се качат още.Голям анализатор,голяма работа.
Коментар
-
прави ми впечатление, че най-много се ядосват хората които най-малко разбират от материята, а са с най-големи претенции, че знаят какво става
някои две цифри не могат да сметнат
други пък декември, януари и началото на февруари седяха, гледаха и се чудиха какво става и защо така се получава
влезнаха на върха и след това всеки ден обясняват какво ще стане другата седмица, другия месец или след 7 месеца...
малко срам нямате ли, бе, хора???fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Това дето го бленуваш може най-рано да стане след 7 месеца в периода май-ноември.Тогава е сезонът на ураганите пък и я стане ,я не стане.Дотогава само на нерви ли ще я караме?
нали съм ти казал Q3 2019
нервите са за тези с горещият картоф ............. никой и нищо не ме дразни за разлика от 65% от форума
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНе те знам къде и какво зяпаш,но аз виждам ,че поне 10 позиции се готвят за настъпление.
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеСкоро и тук крокодила ще си отвори голямата уста и ще ви излапа по ред на номерата.
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКакто каза нашата путеводна светлина курта ,всички шматки и мушмороци под ножа.
и защо под ножа?
не е ли по-добре да вземете горещият картоф на най-високата цена и да го стискате една-две години като в същото време се тресете от нерви?
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеСлед двайсетина дни ще ги преброим,не се шегувам.
и аз не се шегувам
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Само след няколко месеца на много хора няма да им е до акции а след година ще се чудят какво правят в татковината.
Last edited by Grosss; 01.11.2018, 22:45.
Коментар
-
Не те знам къде и какво зяпаш,но аз виждам ,че поне 10 позиции се готвят за настъпление.Скоро и тук крокодила
ще си отвори голямата уста и ще ви излапа по ред на номерата..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ще ми е интересно да ги цитираш......
Щото по същата логика и с по силни доводи мога да напиша 20 позиции до НГ ще са в големия ски спорт....
Коментар
Коментар