If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не те знам къде и какво зяпаш,но аз виждам ,че поне 10 позиции се готвят за настъпление.Скоро и тук крокодила
ще си отвори голямата уста и ще ви излапа по ред на номерата.
Ще ми е интересно да ги цитираш......
Щото по същата логика и с по силни доводи мога да напиша 20 позиции до НГ ще са в големия ски спорт....
Не те знам къде и какво зяпаш,но аз виждам ,че поне 10 позиции се готвят за настъпление.Скоро и тук крокодила
ще си отвори голямата уста и ще ви излапа по ред на номерата.
Здравей, Polki! Честит професионален празник Останаха ли хора във форума, които да ти вярват на глупостите ? На всички е ясно че Софикс се понижи заради спада в щатите. В последните няколко дни виждаме обръщане на тренда. Не виждам причина всеки ден да пишеш по сто пъти едно и също. Скучен си, лично за мен си на заплата или ти плащат на пост. За друга основателна причина не се сещам. Едва ли си толква наивен да смяташ, че с писане на постове предимно в темата на Химимпорт можеш да влияеш на цената на акцията. Очевидно е че компанията има подобряване на резултатите, редовен дивидент и сериозна подкрепа. Жив и здрав да си, остани със здраве. Не ми отговаряй, блокирал съм те много отдавна. Поздрави и успех в търговията.
п.п Направи си отделна тема във форума, например: "Прогнозите на Полки" и си пиши на воля, никой няма да ти пречи.
Курти , иди в селското училище да завършиш поне 8 клас..Индийците са по умни и досетливи от тебе..Абе кой ти беше предишният ник..Напомняш ми на един много прост инвеститор, който изгуби всичко и се скри.. В едно успя палячо..Още щом се появи във форума пак и веднага се изложи и всички взеха да ти се подиграват.. Простащината много ти личи..
Не се кахъри.
Никой не те е забелязъл и никой не обръща внимание на прогнозите и аналлизите ти....
мдаа....
Слагаш го в листата за блокирани потребители и забравяш за него , а и не си губиш времето да отваряш излишно темите..
Само някой като теб,ако го цитира разбираш ,че още се изявява във форума.
Може да ползвате функцията за всички потребители,чиито мнения си мислите ,че нямат стойност за вас !
понеже лятото ме питахте дали ще съм тук есента и по Коледа ви бях писал, че в началото на ноември цената ще е 2 лв. и съм тук за да ви напомня, че съм тук
Нищо не си писал Балъков.По скоро си драснал некви 50 противоположни прогнози,и то щеш ,не щеш ,все една се е сбъднала
Като гледам къв си "познавач" от 5 дена орева че Софикс щел да бъде 400 до Нова Година,то не е паднал и с 10 пунката още.
И дай да видим доказателства,логове и т.н. кога си продал,кога си купил и на колко ? Щото на празни приказки всеки е силен
Цената не мога да знам. Разбира се имам някакви очаквания и се надявам да се сбъднат, но имах и очаквания като навремето купувах на 6 лв и стисках надолу по баира. Лично мен не ме дразниш с очакването ти за спад. Все пак ако не очкваше спад и да купиш по-евтино, нямаше да продадеш. Просто защитаваш заетата от теб позиция в момента, което е нормално. Добре знаеш, че с коментарите ти не можеш да повлияеш на центата и едиствената ти причина да си толкова енергичен в промотирането на спада е за да защитиш тезата си (и малко гордост от познатата досега ситуация). Все пак не мога да ти пожелая да се сбъдне твоята прогоза, тъй като ще изям бая шамари.
разбира се, че не мога да влияя на цената каквото и да напиша ......... мисля, че единствено мистър Керезов има способност да влияе на цената с няколко думи
понеже лятото ме питахте дали ще съм тук есента и по Коледа ви бях писал, че в началото на ноември цената ще е 2 лв. и съм тук за да ви напомня, че съм тук
предстои да видим дали по Коледа пак ще съм тук или ще съм се скрил позорно ......... напомням, че лятото бях писал, че цената ще пада с 6-7 ст. месечно и след 1-ви ноември
мда ........ тук съм ...... ако някой не ме е забелязал
В една съседна тема се очертаха нивата на съпротива. На 1.15 полки ще подпре яко. Той не си играе, така че поне 50-60 хил. акции ще вземе. Отдолу дебнат лобос и HY с по 10-20 хил. акции.
Още е много рано за покупки след 2022 ще я мисля ,до тогава има многооо време
Да напомня ,че и аз имам акции при токажиите
Коментар