If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
констатацията е друга, но всеки може да си извърта фактите както му изнася:
акционерите бяха с 300 бройки повече, а цената я качиха от 1,66 на 2,60 ............. акционерите започнаха да намаляват и вече за с 300 бройки по-малко, а цената от 2,60 отиде под 2 лв.
--------------
аз мисля, че нещо което има да става ще стане без значение броя на акционерите
Цената не мога да знам. Разбира се имам някакви очаквания и се надявам да се сбъднат, но имах и очаквания като навремето купувах на 6 лв и стисках надолу по баира. Лично мен не ме дразниш с очакването ти за спад. Все пак ако не очкваше спад и да купиш по-евтино, нямаше да продадеш. Просто защитаваш заетата от теб позиция в момента, което е нормално. Добре знаеш, че с коментарите ти не можеш да повлияеш на центата и едиствената ти причина да си толкова енергичен в промотирането на спада е за да защитиш тезата си (и малко гордост от познатата досега ситуация). Все пак не мога да ти пожелая да се сбъдне твоята прогоза, тъй като ще изям бая шамари.
В една съседна тема се очертаха нивата на съпротива. На 1.15 полки ще подпре яко. Той не си играе, така че поне 50-60 хил. акции ще вземе. Отдолу дебнат лобос и HY с по 10-20 хил. акции.
намести си очилата ........ в другата тема съм писал, че нямам нагласа да купувам ХИМ
но всеки има право да върти нещата както му е удобно
Вече сме под 3500 акционера. Намаляването продължава. Не се радвам, но и не тъжа. Колкото са по-малко акционерите и free float-a, толкава по-лесно може да се манипулира цената във всяка посока. Просто констатация.
констатацията е друга, но всеки може да си извърта фактите както му изнася:
акционерите бяха с 300 бройки повече, а цената я качиха от 1,66 на 2,60 ............. акционерите започнаха да намаляват и вече за с 300 бройки по-малко, а цената от 2,60 отиде под 2 лв.
--------------
аз мисля, че нещо което има да става ще стане без значение броя на акционерите
В една съседна тема се очертаха нивата на съпротива. На 1.15 полки ще подпре яко. Той не си играе, така че поне 50-60 хил. акции ще вземе. Отдолу дебнат лобос и HY с по 10-20 хил. акции.
Вече сме под 3500 акционера. Намаляването продължава. Не се радвам, но и не тъжа. Колкото са по-малко акционерите и free float-a, толкава по-лесно може да се манипулира цената във всяка посока. Просто констатация.
Коментар