IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

констатацията е друга, но всеки може да си извърта фактите както му изнася:

акционерите бяха с 300 бройки повече, а цената я качиха от 1,66 на 2,60 ............. акционерите започнаха да намаляват и вече за с 300 бройки по-малко, а цената от 2,60 отиде под 2 лв.

--------------

аз мисля, че нещо което има да става ще стане без значение броя на акционерите
    Цената не мога да знам. Разбира се имам някакви очаквания и се надявам да се сбъднат, но имах и очаквания като навремето купувах на 6 лв и стисках надолу по баира. Лично мен не ме дразниш с очакването ти за спад. Все пак ако не очкваше спад и да купиш по-евтино, нямаше да продадеш. Просто защитаваш заетата от теб позиция в момента, което е нормално. Добре знаеш, че с коментарите ти не можеш да повлияеш на центата и едиствената ти причина да си толкова енергичен в промотирането на спада е за да защитиш тезата си (и малко гордост от познатата досега ситуация). Все пак не мога да ти пожелая да се сбъдне твоята прогоза, тъй като ще изям бая шамари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Solid149 Разгледай мнение
      При положение, че голяма част от фрии флоута, го държат свързани лица, дали няма да се пробват да отпишат емисията ?
      номера на космонавта от акцията "svil" ли?

защо не?

ИПО - 4 лв.

СПО - 11 лв.

привилегии 2,22 лв.

покупка на големи пакети от 0,63 лв. насам

отписване на 2 лв.

сметката излиза
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
        В една съседна тема се очертаха нивата на съпротива. На 1.15 полки ще подпре яко. Той не си играе, така че поне 50-60 хил. акции ще вземе. Отдолу дебнат лобос и HY с по 10-20 хил. акции.
        намести си очилата ........ в другата тема съм писал, че нямам нагласа да купувам ХИМ

но всеки има право да върти нещата както му е удобно

Коментар

• Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
          Вече сме под 3500 акционера. Намаляването продължава. Не се радвам, но и не тъжа. Колкото са по-малко акционерите и free float-a, толкава по-лесно може да се манипулира цената във всяка посока. Просто констатация.
          констатацията е друга, но всеки може да си извърта фактите както му изнася:

акционерите бяха с 300 бройки повече, а цената я качиха от 1,66 на 2,60 ............. акционерите започнаха да намаляват и вече за с 300 бройки по-малко, а цената от 2,60 отиде под 2 лв.

--------------

аз мисля, че нещо което има да става ще стане без значение броя на акционерите

Коментар

• Първоначално изпратено от Solid149 Разгледай мнение
            При положение, че голяма част от фрии флоута, го държат свързани лица, дали няма да се пробват да отпишат емисията ?
            Е нали искат да се развиват като публична компания. Вдигат реноме, дават дивиденти.

Коментар

• При положение, че голяма част от фрии флоута, го държат свързани лица, дали няма да се пробват да отпишат емисията ?

Коментар

• В една съседна тема се очертаха нивата на съпротива. На 1.15 полки ще подпре яко. Той не си играе, така че поне 50-60 хил. акции ще вземе. Отдолу дебнат лобос и HY с по 10-20 хил. акции.

Коментар

• Вече сме под 3500 акционера. Намаляването продължава. Не се радвам, но и не тъжа. Колкото са по-малко акционерите и free float-a, толкава по-лесно може да се манипулира цената във всяка посока. Просто констатация.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                    Д. Печалба преди облагане с данъци 40 423 29 298 +38%
                    не знам на какво се радваш?

мен малко ме разочарова отчета за Q3 2018 г.

Печалба преди облагане с данъци за Q3 2017 г. - 2 901
                    Печалба преди облагане с данъци за Q3 2018 г. - 1 514

за трето тримесечие спада е около -48%

после не се чудете, че има спад и в цената на акцията!!!

Коментар

• Мдаа , цели 2000 броя.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                        Д. Печалба преди облагане с данъци 40 423 29 298 +38%
                        СЛЕДВАТ РАЗПРОДАЖБИ!

Коментар

• Д. Печалба преди облагане с данъци 40 423 29 298 +38%

Коментар

• Отчет!

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

като не знае това 2,65 кога ще дойде как да купи днес след като 2,65 ще настъпи след 4 години

а 2,65 ще бъде за да се пробие сегашната съпротива на 2,60 и да се потвърди тренда

играе на сигурно
                              2,65 ще настъпи скоро, за беда на тези, които нямат.
                              Аз си чакам ралито декември.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Че сега е на 2 кинта ,що трябва да чакаш да стане 2.65
                                Странни навици имат инвеститорите на БФБ
                                като не знае това 2,65 кога ще дойде как да купи днес след като 2,65 ще настъпи след 4 години

а 2,65 ще бъде за да се пробие сегашната съпротива на 2,60 и да се потвърди тренда

играе на сигурно

Коментар

Working...
                                X