Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнениеИзгоряха им дневните
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМалиййй, единия няма, но имал, другия има, но ще продава, третия нито има , нито ще има, но всички в един глас опяват "потапника"..Голема сте работа....
пп Имам право на промяна в условията на облога...
Мизата става 20 лв, за да могат Монти, Ташунко и сие да се включат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнениеАбе Монти я кажи на колко бяха преди 2.40. Не за друго ама някой хора направиха бая пари докато други пасяха трева
само че пари се правят и пари се губят много бързо....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнениеИзгоряха им дневните
Аз ще дам минимална цена и ще спечеля но кой ще участва с пари че нещо нема желаещи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Смешно нали , много смешно ,дай и аз да се посмея.....
Че от 2,40, сте на 1,20....
какъв хейг да ви отворя очите и не мога,даже и портфейлите не искате да постнете ........я кажи за петрол колко съм се набутал.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМалиййй, единия няма, но имал, другия има, но ще продава, третия нито има , нито ще има, но всички в един глас опяват "потапника"..Голема сте работа....
пп Имам право на промяна в условията на облога...
Мизата става 20 лв, за да могат Монти, Ташунко и сие да се включат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениедобре че не те касае, представям си какъв хейт щеше да е, ако те касаеше...
Смешно нали , много смешно ,дай и аз да се посмея.....
Че от 2,40, сте на 1,20....
какъв хейг да ви отворя очите и не мога,даже и портфейлите не искате да постнете ........я кажи за петрол колко съм се набутал.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениемен не ме касае акцията ....
Имам и на алианц и на сила и на бъдеще и на съгласие портфейлите ....
Няма какво да ви доказвам , преди 2 години имах достатъчно спорове с ваши фенове ,сега ми е безразлично.........
вие требва да доказвате че са се променли нещата ....но нема интересТ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениепусни ти, нали ги разбираш...
.
Имам и на алианц и на сила и на бъдеще и на съгласие портфейлите ....
Няма какво да ви доказвам , преди 2 години имах достатъчно спорове с ваши фенове ,сега ми е безразлично.........
вие требва да доказвате че са се променли нещата ....но нема интересТ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПенсиите не им купуват Химимпорт явно ....пак правят някаква далавера ....за съжаление...както с намаление на свободния обем сега и с дивидента на всички акции.....
това отдавна трябваше да разберете къде отидоха милиони акции на ССВ от 2 години ...
Къде са отишли тези акции на ЦЦБ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениепусни от април какви са им портфейлите или не можете.....или не искате...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениепенсиите нямат и няма как да имат, колко пъти ще го дъвчем?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеДивидент не се ли дава върху целия обем акции?
Ако ги купуват техните пенсии това значи, че ще го вземат те и техните клиенти или бъркам
Та Монти, ако падне под 10% аз мисля, че акцията ще иде в небесата щото няма да има кой да продавапак правят някаква далавера ....за съжаление...както с намаление на свободния обем сега и с дивидента на всички акции.....
това отдавна трябваше да разберете къде отидоха милиони акции на ССВ от 2 години ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеДивидент не се ли дава върху целия обем акции?
Ако ги купуват техните пенсии това значи, че ще го вземат те и техните клиенти или бъркам
Та Монти, ако падне под 10% аз мисля, че акцията ще иде в небесата щото няма да има кой да продава
Коментар
Коментар