IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
    добре че не те касае, представям си какъв хейт щеше да е, ако те касаеше...

Смешно нали , много смешно ,дай и аз да се посмея.....
    Че от 2,40, сте на 1,20....
    какъв хейг да ви отворя очите и не мога,даже и портфейлите не искате да постнете ........я кажи за петрол колко съм се набутал.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      мен не ме касае акцията ....
      Имам и на алианц и на сила и на бъдеще и на съгласие портфейлите ....
      Няма какво да ви доказвам , преди 2 години имах достатъчно спорове с ваши фенове ,сега ми е безразлично.........
      вие требва да доказвате че са се променли нещата ....но нема интересТ....
      добре че не те касае, представям си какъв хейт щеше да е, ако те касаеше...

Коментар

пусни ти, нали ги разбираш...
        мен не ме касае акцията ....
        Имам и на алианц и на сила и на бъдеще и на съгласие портфейлите ....
        Няма какво да ви доказвам , преди 2 години имах достатъчно спорове с ваши фенове ,сега ми е безразлично.........
        вие требва да доказвате че са се променли нещата ....но нема интересТ....

Коментар

Пенсиите не им купуват Химимпорт явно ....пак правят някаква далавера ....за съжаление...както с намаление на свободния обем сега и с дивидента на всички акции.....
          това отдавна трябваше да разберете къде отидоха милиони акции на ССВ от 2 години ...
          Тогава КОЙ купува такъв обем на ОТС са минали доста акции последните седмици и на пазар минават....
          Къде са отишли тези акции на ЦЦБ?

Коментар

пусни от април какви са им портфейлите или не можете.....или не искате...
            пусни ти, нали ги разбираш...

Коментар

пенсиите нямат и няма как да имат, колко пъти ще го дъвчем?
              пусни от април какви са им портфейлите или не можете.....или не искате...

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                Дивидент не се ли дава върху целия обем акции?
                Ако ги купуват техните пенсии това значи, че ще го вземат те и техните клиенти или бъркам
                Та Монти, ако падне под 10% аз мисля, че акцията ще иде в небесата щото няма да има кой да продава
                Пенсиите не им купуват Химимпорт явно ....пак правят някаква далавера ....за съжаление...както с намаление на свободния обем сега и с дивидента на всички акции.....
                това отдавна трябваше да разберете къде отидоха милиони акции на ССВ от 2 години ...

Коментар

Ако ги купуват техните пенсии това значи, че ще го вземат те и техните клиенти или бъркам
                  Та Монти, ако падне под 10% аз мисля, че акцията ще иде в небесата щото няма да има кой да продава
                  пенсиите нямат и няма как да имат, колко пъти ще го дъвчем?

Коментар

Ами ако продължават да купуват със същите темпове що да не дават....то свободния обеем ще падне под 10 %....

Коментар

така ли ,да не ги купуваш ти....
                      Признай си....
                      айде дай някой документ/линк да видим

P.S. УД имат, но това е съвсем различно

Коментар

друго си е да ми пълнят ЦКБ сила и съгласие със химснаб ,велграф и галата и куп други варненски дружества.....
                        Монти , ти нали нямаш Хим, кво ти пука кой и какво пълни?

Коментар

абе стига манипулации, това са пълни глупости...

така ли ,да не ги купуваш ти....
                          Признай си....
                          А пусни портфейлите им..
                          Не стига че са пълни с акциите им но и със облигациите им...

Коментар

друго си е да ми пълнят ЦКБ сила и съгласие със химснаб ,велграф и галата и куп други варненски дружества.....
                            абе стига манипулации, това са пълни глупости...

Коментар

Абе няма угодия

Коментар

последно - добре или лошо е ако купуват?
                                че се обърках вече...

зависи....
                                ако е обявена целта е хубаво но ако го правят както в момента ти кажи.....

Коментар

Working...
                                X