If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Малиййй, единия няма, но имал, другия има, но ще продава, третия нито има , нито ще има, но всички в един глас опяват "потапника"..Голема сте работа....
Чудя се какво точно се промени в отчетите тук(или пък се очаква да се промени)......или в акционерната структура или в сантимента освен няколко стотинки дивидент (които догодина едва ли ще ги има щото никъде не се споменава че регулярно смятат да ги дават) за да ограничат спада предвид изтичането срока на привилигированите, че да има устойчив ръст тук?!?На мен лично не ми се вярва макар че имам някакви акции тук!
Малиййй, единия няма, но имал, другия има, но ще продава, третия нито има , нито ще има, но всички в един глас опяват "потапника"..Голема сте работа....
пп Имам право на промяна в условията на облога...
Мизата става 20 лв, за да могат Монти, Ташунко и сие да се включат...
Имам един въпрос към теб не че много ми пука, но тъй като си много активен и с поляризирани мнения един път нагоре след това надолу смяташ че ще се ходи, имаш ли акции в Хим?
Както секнаха пак устрема да не вземе да иде пак на 60ст.
Имам един въпрос към теб не че много ми пука, но тъй като си много активен и с поляризирани мнения един път нагоре след това надолу смяташ че ще се ходи, имаш ли акции в Хим?
Хаха, точно пишех, че май ще си останем само двамата, в тази тема много са доста силни на приказки/постове и прогнози, но сега не искат и със символични 50 да застанат зад тях.
Оставаме отворени ощя няколко дни за по - смелите и ще обобщим кой колко е казал.
Не ме гледа мен...
Аз ще турна една прогноза лефче и ще спечеля като най близо до дъното...
А ви с чичо ще се борите за вторите 50 лева....
Ти кажи, че се включваш с 50 лв и прогнозирай 2 стинки, ако искаш....
пп До края на юли. Да има време и Монти да помисли..
Хаха, точно пишех, че май ще си останем само двамата, в тази тема много са доста силни на приказки/постове и прогнози, но сега не искат и със символични 50 да застанат зад тях.
Оставаме отворени ощя няколко дни за по - смелите и ще обобщим кой колко е казал.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар