Утре някой ще ходи ли на ОСА-то?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнениеНяма проблем ще ти платя сметката от 20лв.-ти само дай прогноза 1лв или 2+ лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениепоследно - добре или лошо е ако купуват?
че се обърках вече...
Не е препоръка .. всеки да прави каквото си е наумил ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЕй позна.Бравос бе гений си.Явно и ти си напълнил гащите.Що не вземеш да заложиш 20 лв вместо мен,че и без това си отворен много.Ти имаш повече джобни.Нямаш проблем да се бръкнеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеА ако са купени от дъщерни дружества?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеДивидент върху обратно изкупени акции не се разпределя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеДивидент не се ли дава върху целия обем акции?
Ако ги купуват техните пенсии това значи, че ще го вземат те и техните клиенти или бъркам
Та Монти, ако падне под 10% аз мисля, че акцията ще иде в небесата щото няма да има кой да продава
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнениеИзгоряха им дневните
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМалиййй, единия няма, но имал, другия има, но ще продава, третия нито има , нито ще има, но всички в един глас опяват "потапника"..Голема сте работа....
пп Имам право на промяна в условията на облога...
Мизата става 20 лв, за да могат Монти, Ташунко и сие да се включат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнениеАбе Монти я кажи на колко бяха преди 2.40. Не за друго ама някой хора направиха бая пари докато други пасяха трева
само че пари се правят и пари се губят много бързо....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнениеИзгоряха им дневните
Аз ще дам минимална цена и ще спечеля но кой ще участва с пари че нещо нема желаещи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Смешно нали , много смешно ,дай и аз да се посмея.....
Че от 2,40, сте на 1,20....
какъв хейг да ви отворя очите и не мога,даже и портфейлите не искате да постнете ........я кажи за петрол колко съм се набутал.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМалиййй, единия няма, но имал, другия има, но ще продава, третия нито има , нито ще има, но всички в един глас опяват "потапника"..Голема сте работа....
пп Имам право на промяна в условията на облога...
Мизата става 20 лв, за да могат Монти, Ташунко и сие да се включат...
Коментар
Коментар