Първоначално изпратено от balarev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Last edited by X_Y; 27.07.2016, 15:26.
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеВърни ми назад постовете и виж дали съм писал нещо подобно на сериозно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеА като скочи с 0,03 лв ще пишеш ли че ракетата излита или че флагмана потегля?.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеА като скочи с 0,03 лв ще пишеш ли че ракетата излита или че флагмана потегля?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЕ не случайно съм писал " потъване бавно".Разбира се че ще е с 2 ст иначе ако беше с 20 ст щях да пиша че умираме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеКое точно потъна с 0,02 лв и с 2000 акции, нещо не ми е ясно що за спекулант си ти и кое точно те кефи да потъва и кое да се качва и линейни графики ли очакваш да виждаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solid149 Разгледай мнениеВече сме под водата и не можем да те чуем как ни запяваш ...Недей се хаби напразно
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПотъваме бавно,потъваме бавно
неусетно почти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПотъваме бавно,потъваме бавно
неусетно почти.
Недей се хаби напразно
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнениеМного сте се умълчали ?!
Да не е затишие пред буря ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениенякой ще ходи ли на събранието?
Коментар
Коментар