If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Стискал си ги до 1,70 и оттогава до сега стискаш други работи.
Но това си е твой проблем, разбира се.
Да прав си,от години стискам предимно други работи,като например Shell и BP, и си получавам дивидента на всеки три месеца Пожелавам ти успех с хима,и по-малко хленчене за благоволението на МАЖО Ми така де, не сте просяци
Не виждам друг вариант за намаление на ФФ от под 5%.
Дайте жокер колега, може и на ЛС
Нямам представа, дали просто става въпрос за грешка при ЦД, но те бързо се "отметнаха" от регистрираната промяна. А колегата е прав, че не е имало уведомление в законово постановения срок, така че явно други са обстоятелствата по тази сделка.
Не знам къде си видял ,че фри флота е намалял - явно не следиш файловете от ЦД.
Още преди два работни дена фри флота е върнат по старому.Засичал съм и при други дружества подобни метаморфози.
Ако има някакъв проблем вероятно е при ЦД.
Бъркате колеги за инвест-а! Къде забравихте уведомлението по чл.19, като член на надзорния съвет ??
Сделката не е на Инвест Кепитъл ( нито купува нито продава) "кучето е заровено другаде".
Браво на ПФБК за доброто IPO на Градус !!!!
Мда, излиза че баш мажо го е купил тоя пакет от 852Т. И ако продавача е външен за групата, това би било много силен сигнал, че мажо силно вярва в акцията си и я счита за подценена.. И най-нормалното нещо е да се очаква че като пообере пакетите на лабилягите по тия нива, ще има пак рязко придвижване нагоре
Бъркате колеги за инвест-а! Къде забравихте уведомлението по чл.19, като член на надзорния съвет ??
Сделката не е на Инвест Кепитъл ( нито купува нито продава) "кучето е заровено другаде".
Мда, излиза че баш мажо го е купил тоя пакет от 852Т. И ако продавача е външен за групата, това би било много силен сигнал, че мажо силно вярва в акцията си и я счита за подценена.. И най-нормалното нещо е да се очаква че като пообере пакетите на лабилягите по тия нива, ще има пак рязко придвижване нагоре
Всички ще видим колко е подценена 14 дни след ОСЛека полека до към 1,70 и после две години все на това ниво
Според мен,част от парите,невлезли в Градус ще се върнат тук. Или пък някой ще опитат бързи врътки в Градус за 2,3 месеца някой лев да изкарат и пак тук.Покрай това ИПО доста нови сертификати за платформи се раздадоха,доста въроси за подценени компании се зададоха към брокерите от нови инвеститори....Аз лично купих последните дни.Така,че мнението ми естествено не е препоръка.
Според мен,част от парите,невлезли в Градус ще се върнат тук. Или пък някой ще опитат бързи врътки в Градус за 2,3 месеца някой лев да изкарат и пак тук.Покрай това ИПО доста нови сертификати за платформи се раздадоха,доста въроси за подценени компании се зададоха към брокерите от нови инвеститори....Аз лично купих последните дни.Така,че мнението ми естествено не е препоръка.
Малкият ФФ, този под 2%, който рапортува БФБ не се вижда от известно време, защото емисията, както и никоя друга освен Софарма, която се появи отново преди няколко дни, не отговаря на изискванията за марджин и къси. Има промяна обаче в големия ФФ, който мери ЦД. Той намалява с 852 хил. акции и тъй като само Инвест кепитъл е акционер с над 5%, това означава, че тези 850к са преминали при него. Съответно малкия ФФ може и да се промени, но може и да остане същия - последно беше 20,66% - зависи продавачът дали е бил с дял под или над 2% и с колко е останал в следствие на прехвърлянето.
Коментар