IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Стискал си ги до 1,70 и оттогава до сега стискаш други работи.
    Но това си е твой проблем, разбира се.
    Да прав си,от години стискам предимно други работи,като например Shell и BP, и си получавам дивидента на всеки три месеца Пожелавам ти успех с хима,и по-малко хленчене за благоволението на МАЖО Ми така де, не сте просяци

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Не виждам друг вариант за намаление на ФФ от под 5%.
      Дайте жокер колега, може и на ЛС
      Нямам представа, дали просто става въпрос за грешка при ЦД, но те бързо се "отметнаха" от регистрираната промяна. А колегата е прав, че не е имало уведомление в законово постановения срок, така че явно други са обстоятелствата по тази сделка.
      Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

Не знам къде си видял ,че фри флота е намалял - явно не следиш файловете от ЦД.
        Още преди два работни дена фри флота е върнат по старому.Засичал съм и при други дружества подобни метаморфози.
        Ако има някакъв проблем вероятно е при ЦД.
        Last edited by vale1; 19.06.2018, 11:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от DD Разгледай мнение

Бъркате колеги за инвест-а! Къде забравихте уведомлението по чл.19, като член на надзорния съвет ??
          Сделката не е на Инвест Кепитъл ( нито купува нито продава) "кучето е заровено другаде".

Браво на ПФБК за доброто IPO на Градус !!!!

Коментар

• Старата лисица Левон не случайно се показва на хоризонта ..........

https://www.bgonair.bg/denqt-on-air/...m_campaign=box

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Напротив,още ги стискам,за щастие не са многочакам си якия дивидент от 2-3%,какво да му мисля за някаква си бъдеща капиталова загуба от 25-30%
              Стискал си ги до 1,70 и оттогава до сега стискаш други работи.
              Но това си е твой проблем, разбира се.

Коментар

Мда, излиза че баш мажо го е купил тоя пакет от 852Т. И ако продавача е външен за групата, това би било много силен сигнал, че мажо силно вярва в акцията си и я счита за подценена.. И най-нормалното нещо е да се очаква че като пообере пакетите на лабилягите по тия нива, ще има пак рязко придвижване нагоре
                Бъркате колеги за инвест-а! Къде забравихте уведомлението по чл.19, като член на надзорния съвет ??
                Сделката не е на Инвест Кепитъл ( нито купува нито продава) "кучето е заровено другаде".

Браво на ПФБК за доброто IPO на Градус !!!!

Коментар

Напротив,още ги стискам,за щастие не са многочакам си якия дивидент от 2-3%,какво да му мисля за някаква си бъдеща капиталова загуба от 25-30%
                  Верваме ти, не си само то дето си ги стиска и чака да паднат. .. поне 25% загуба да направи, някои и повече

Коментар

Спокойно, не си само ти. Има и други будали, които продадоха на тая цена.
                    Но това си е ваш проблем, разбира се.

Коментар

Всички ще видим колко е подценена 14 дни след ОСЛека полека до към 1,70 и после две години все на това ниво
                      Спокойно, не си само ти. Има и други будали, които продадоха на тая цена.
                      Но това си е ваш проблем, разбира се.

Коментар

Мда, излиза че баш мажо го е купил тоя пакет от 852Т. И ако продавача е външен за групата, това би било много силен сигнал, че мажо силно вярва в акцията си и я счита за подценена.. И най-нормалното нещо е да се очаква че като пообере пакетите на лабилягите по тия нива, ще има пак рязко придвижване нагоре
                        Всички ще видим колко е подценена 14 дни след ОСЛека полека до към 1,70 и после две години все на това ниво

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
                          Според мен,част от парите,невлезли в Градус ще се върнат тук. Или пък някой ще опитат бързи врътки в Градус за 2,3 месеца някой лев да изкарат и пак тук.Покрай това ИПО доста нови сертификати за платформи се раздадоха,доста въроси за подценени компании се зададоха към брокерите от нови инвеститори....Аз лично купих последните дни.Така,че мнението ми естествено не е препоръка.
                          Което си е така, така си е.

Коментар

Кеширалите, ще го купуваме ли без пари тоя шит.
                            Според мен,част от парите,невлезли в Градус ще се върнат тук. Или пък някой ще опитат бързи врътки в Градус за 2,3 месеца някой лев да изкарат и пак тук.Покрай това ИПО доста нови сертификати за платформи се раздадоха,доста въроси за подценени компании се зададоха към брокерите от нови инвеститори....Аз лично купих последните дни.Така,че мнението ми естествено не е препоръка.

Коментар

• Кеширалите, ще го купуваме ли без пари тоя шит.

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение

Малкият ФФ, този под 2%, който рапортува БФБ не се вижда от известно време, защото емисията, както и никоя друга освен Софарма, която се появи отново преди няколко дни, не отговаря на изискванията за марджин и къси. Има промяна обаче в големия ФФ, който мери ЦД. Той намалява с 852 хил. акции и тъй като само Инвест кепитъл е акционер с над 5%, това означава, че тези 850к са преминали при него. Съответно малкия ФФ може и да се промени, но може и да остане същия - последно беше 20,66% - зависи продавачът дали е бил с дял под или над 2% и с колко е останал в следствие на прехвърлянето.

Коментар

Working...
                                X