Увеличение на цената с 50% е малко... Реалната картинка е в пъти от текущото ниво.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеУвеличената печалба за мен лично означава нова цена на акцията с подкрепа на 2,30 да се увеличи със 51,6%
Сравнете показателите на компанията с тези от IPO-то . Ще останете изненадани. Очаквам доброто представяне да продължи. Все по осезаемо се усеща и инфлацията, а това не е без значение.
Бях направил таблица с печалбата на Хима, в която ясно се вижда рекорд за печалба и ръст на печалбата през първото тримесечие.
Хима върви уверено към имиджа на една надеждна и отговорна компания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеДа и според мен нивото на подкрепа е 2.30 а джобовете са найстина дълбоки!По интересен ми е темпа на промяна на тази подкрепа
2018. 2,30
2017. 1.70
2016. 1.30
въпрос. Колега:
Колко според теб ще е нивото на подкрепа през. 2019 с това загатване за увеличение на печалбата със. 72%. ?
и респективно колко дивидент очакваш?
За дериватите супер аз лично чувам поне за още едно ipo. на есен. “с песен”. !
Коментар
-
Първоначално изпратено от DD Разгледай мнение
Купувача тук има "дълбоки джобове", и не веднъж последните месеци ни казва, че това е нивото на подкрепа, и който иска да продава е добре дошъл.
Дано излязат още няколко компании като Градус на пазара да се появят още няколко деривата, като този на Капман и така бавно и полека нашия пазар започва да придобива други измерения.
Както някой беше казал: "и кучия гъз по някое време го огрява слънцето" :-))))))))))))0
Спокойна вечер колеги !
2018. 2,30
2017. 1.70
2016. 1.30
въпрос. Колега:
Колко според теб ще е нивото на подкрепа през. 2019 с това загатване за увеличение на печалбата със. 72%. ?
и респективно колко дивидент очакваш?
За дериватите супер аз лично чувам поне за още едно ipo. на есен. “с песен”. !
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Смех отвсякъдеЗа Капман или добро или нищо, затова ще замълча.
И аз .
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
Смех .За Капман или добро или нищо, затова ще замълча.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Може би трябва да посетите сайта на Капман
ето ви жокер -
Регистрира се първата сделка на сегмент „Други деривативни финансови инструменти“ на MTF Sofia
Home » MTFNews » Регистрира се първата сделка на сегмент „Други деривативни финансови инструменти“ на MTF Sofia
Регистрира се първата сделка на сегмент „Други деривативни финансови инструменти“ на MTF Sofia
06/13/2018
На 13.06.2018г. в 12:21 часа се сключи първата сделка на регулиран пазар в България, с Търгуем сертификат базиран на фиксинга на БНБ за USD/BGN.
Това е първият в България публично търгуваем дериват със сетълмент Т+30, като приключването по сделката ще бъде извършено чрез системата на Централен депозитар АД.
Емисията се търгува в лева.
За повече информация посетете следния линк: USDBGN30 или MTF Sofia
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alexander The Great Разгледай мнение
DD, какъв дериват на Капман се е появил?
предварително благодаря за информацията
Може би трябва да посетите сайта на Капман
ето ви жокер -
Home » MTFNews » Регистрира се първата сделка на сегмент „Други деривативни финансови инструменти“ на MTF Sofia
06/13/2018
На 13.06.2018г. в 12:21 часа се сключи първата сделка на регулиран пазар в България, с Търгуем сертификат базиран на фиксинга на БНБ за USD/BGN.
Това е първият в България публично търгуваем дериват със сетълмент Т+30, като приключването по сделката ще бъде извършено чрез системата на Централен депозитар АД.
Емисията се търгува в лева.
За повече информация посетете следния линк: USDBGN30 или MTF Sofia
Коментар
-
Купувача тук има "дълбоки джобове", и не веднъж последните месеци ни казва, че това е нивото на подкрепа, и който иска да продава е добре дошъл.
Дано излязат още няколко компании като Градус на пазара да се появят още няколко деривата, като този на Капман и така бавно и полека нашия пазар започва да придобива други измерения.
Както някой беше казал: "и кучия гъз по някое време го огрява слънцето" :-))))))))))))0
Спокойна вечер колеги !
предварително благодаря за информацията
Коментар
-
Спокойна вечер колеги !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНа мен ми харесва как вече втори ден купувача се хвърля на закриващ да изкупи цялото предлагане което се показва от айсберга на бест аск.. Това ми говори че търсенето е реално а не просто за разкрасяване.
Ще видим следващите дни, но си мисля че скоро ще минем над 2,30 а след това съпротивата може да намалее доста.
При ЦКБ също се появи някакво упорито търсене, над офертите на ловците на дънна, сред които бях и аз, с покупки на 1,68 и 1,66 та малко ни разваля работата
Спокойна вечер колеги !
Коментар
-
На мен ми харесва как вече втори ден купувача се хвърля на закриващ да изкупи цялото предлагане което се показва от айсберга на бест аск.. Това ми говори че търсенето е реално а не просто за разкрасяване.
Ще видим следващите дни, но си мисля че скоро ще минем над 2,30 а след това съпротивата може да намалее доста.
При ЦКБ също се появи някакво упорито търсене, над офертите на ловците на дънна, сред които бях и аз, с покупки на 1,68 и 1,66 та малко ни разваля работата
- 2 Харесвания
Коментар
-
Анализ на позицията,вместо полки
Очаквах ИПО на Градос да се презапише и част от неусвоения кеш да се върне/за продалите/и вкара за новите акционери/ тук.Това не стана и следва ,
че малко кеш е останал за тук в този ред на размисъл.Но пък хората с опит и пари разбраха,че ИПО няма да се презапише,т.е след месец цената няма да скочи рязко. И не участваха в него,т.е ще вкарат част от кеша тук. Успехи! И естествено това не е препоръка за.........
Коментар
Коментар