Първоначално изпратено от Спящият бик
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеНякой купи 100 акции! Да не би да е дошъл?!...
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
ти сега ли разбра, че сегашната цена не ми изнася??? ............. виж какво писах вчера за да не се повтарям ........... ако пак нещо не ти е ясно ми пиши на лични да ти обясня за да не занимаваме цяла България с едно и също всеки ден...
успокой се ........... децата на полки започват училище след 2 седмици и след това само той ще пише...
разбира се ........... проблема е на полки .......... сега той се чуди къде да крие шумата, а не като теб на който е широко около врата и се спускаш свободно "фрийстайл" вече 7 месеца
6C4/CHIM 2.15
Актуално към 16:50/27.08.2018 г.
1д|5д|1м|3м|6м|1г|От началото на годината5220 10274493 23 602 781,09 +20,18% 1,80 2,30 2,60
Нещата са ми ясни.
Ти влезна в ролята на индианеца и мечето Монти.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nitro Разгледай мнениедойде ли дивидента!???Батко ги е отсвирил
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеДобре че остава само един ден до дивидента, че иначе голяма детска градина щеше да стане да се питате през 15 минути. Полки в стил "вулгарен роман" ни го обясни кога ще се появи, но не, ние ще питаме още 32 пъти до утре... Strolа я кажи ти какво вземане даване имаш с тази потенциално падаща акция, че като се появи обновена темата, все твоите неща чета(четях, вече видя ли че си писал, затварям сайта)...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеКолко беше този дивидент! Като гледам как нямате търпение, струва ми се, че е поне 50%!
Коментар
� -
Добре че остава само един ден до дивидента, че иначе голяма детска градина щеше да стане да се питате през 15 минути. Полки в стил "вулгарен роман" ни го обясни кога ще се появи, но не, ние ще питаме още 32 пъти до утре... Strolа я кажи ти какво вземане даване имаш с тази потенциално падаща акция, че като се появи обновена темата, все твоите неща чета(четях, вече видя ли че си писал, затварям сайта)...The strongest stand last.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениене знам каква е тази истерия за дивидента всяка година (все едно имате болен на легло в къщи и чакате тези пари за да купите животоспасяващо лекарство), но няма значение ........... важното е, че всяка година ХИМ дава дивидента в законовия срок и всичко е точно...
да се върнем леко към търговията (нали акции на ХИМ ще купувате с дивидента) .............. графиката от онзи ден леко се промени и вече 200-дневната пълзяща средна величина е над 50-дневната
ето картинката след днешната търговия:
[ATTACH=CONFIG]n3374804[/ATTACH]
какво следва от този факт ли?
има два варианта като и двата ги видяхме при ХИМ в последните години:
- вариант А - 50-дневната бързо се връща над 200-дневната ........... това се случи за 2 седмици през декември 2017 и след това цената за 1 месец се покачи с 90 ст. от 1,70 до 2,60
- вариант Б - който се разви през 2014-2016 години .......... бавен и мъчителен спад от 1,95 до 1,04 и отново 90 ст. разлика, но в другата посока
разбира се, нищо не се повтаря 1:1 но в общи линии един от двата варианта е възможно да се случи по подобен начин ............... трети вариант просто няма - или 200-дневната ще е над 50-дневната или 50-дневната ще е над 200-дневната - елементарно и просто
това е само картинка и преразка по нея, а само мажо знае какво точно ще се случи
успех на всички играчи
Коментар
� -
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Стига рева като магаре бре,ще си получиш умрелия дивидентИ го стискай здраво докато се возиш на пързалката
/дивидента/
Другото ще го стискаш чак в края на пързалката
Коментар
�
Коментар